Παρασκευή 27 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Περί ζωγραφικής

Εργο του Μ. Παντελιά
Εργο του Μ. Παντελιά
Εργα ζωγραφικής του Μίλτου Παντελιά φιλοξενεί (31/10-19/11) η αίθουσα τέχνης «Σκουφά» (Σκουφά 4). Οπως σημειώνει ο δημιουργός, «δε ζωγραφίζω ακριβώς τοπία. Προσεγγίζω έναν κόσμο σε διαρκή δημιουργία. Μια κοσμογονία. Τον ανεξερεύνητο γρίφο του καινούριου. Μορφές και κείμενα ή καλύτερα σώματα και κείμενα. Λέξεις που εγγράφονται στο σώμα. Σώμα που δημιουργεί λέξεις. Κάτι που εγγράφεται και κάτι που ξαναγράφεται».

Εκθεση ζωγραφικής της Αλόκα Αλλαγιάννη και του Γιώργου Κουτσονάσιου παρουσιάζεται (2/11-2/12) στην γκαλερί «Αδάμ» (Ν. Βάμβα 5). Τα έργα τους είναι εμπνευσμένα από τη φύση με μια προσωπική διάθεση απόδοσης, όσον αφορά στη σύνθεση και στη χρησιμοποίηση των υλικών.

Από 31/10-18/11 η γκαλερί «έκφραση γιάννα γραμματοπούλου» (Βαλαωρίτου 9α) θα παρουσιάσει έκθεση ζωγραφικής του Βασίλη Τάγκαλου, με το αγαπημένο του θέμα: το τοπίο. Μεγάλα τοπία από τα νησιά του Αιγαίου, τη Μάνη και τη γενέτειρά του Αρκαδία. Ζωγραφίζοντας εκ του φυσικού μεταφέρει την ατμόσφαιρα και τη συγκίνηση που προξενεί ένα τοπίο, η φύση, οι διαφορές και ιδιαιτερότητες κάθε περιοχής.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ