Τρίτη 3 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΙΚΟΣ
Η λαϊκή δυσαρέσκεια να γίνει υποστήριξη της ΝΑΣ

Ο Γιώργος Μαυρίκος
Ο Γιώργος Μαυρίκος

Την ανάγκη να μετατραπεί η λαϊκή δυσαρέσκεια για τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ σε υποστήριξη της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας», για να γίνει ένα θετικό βήμα, τόνισε ο Γιώργος Μαυρίκος, υποψήφιος υπερνομάρχης του συνδυασμού, μιλώντας στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Δημοκρατικής Ενότητας Καματερού».

Στο σύντομο χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε ότι «η δυσαρέσκεια που εκφράζεται ταυτόχρονα από το λαό, τόσο προς το πρόσωπο του πρωθυπουργού, του κ. Καραμανλή, όσο και στο πρόσωπο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Παπανδρέου, είναι ένα καλό σημάδι». Σημείωσε ότι «για να γίνει όμως το θετικό βήμα χρειάζεται στις εκλογές ο λαός να στηρίξει τη ΝΑΣ και να γυρίσει την πλάτη σ' όλους αυτούς που γεννούν αυτή την πολιτική και αναπαράγουν τα προβλήματα που βασανίζουν καθημερινά το λαό μας».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο της ΔΕΚ από τον υποψήφιο δήμαρχο του συνδυασμού, Δημήτρη Κατσαντώνη, ο οποίος σημείωσε πως η παράταξη «θα αγωνιστεί για να αναδείξει τα μεγάλα λαϊκά προβλήματα». Να σημειώσουμε ότι το Καματερό είναι ένας δήμος με εκρηκτικά προβλήματα. Η χωματερή σε κοντινή απόσταση, η μείωση των ελεύθερων χώρων, η ανύπαρκτη αντιπλημμυρική προστασία, είναι μόνο ορισμένα απ' τα παραδείγματα που δυσκολεύουν τη ζωή των κατοίκων.

Σκάνδαλο οι συντάξεις και οι μισθοί πείνας

Το Σάββατο, το πρωί, ο Γ. Μαυρίκος, περιόδευσε στη Βαρβάκειο αγορά ενώ δυνάμεις της ΝΑΣ και της «Συμπαράταξης» πραγματοποίησαν κοινή εξόρμηση στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας ο υποψήφιος υπερνομάρχης με τη ΝΑΣ υπογράμμισε ότι «στις τελευταίες δεκαετίες έχουμε γίνει μάρτυρες πολλών σκανδάλων, πότε με κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και πότε της ΝΔ».

Επισήμανε, όμως, ότι «το πιο προκλητικό σκάνδαλο είναι να υπάρχουν συντάξεις των 300 και των 350 ευρώ, να υπάρχουνε μισθοί με 500 και 600 ευρώ, την ίδια ώρα που τεράστιος πλούτος συσσωρεύεται στα χέρια λίγων. Τι να ψωνίσει, τι να αγοράσει ένας συνταξιούχος, ένας εργαζόμενος, μια οικογένεια με αυτούς τους μισθούς και με αυτές τις συντάξεις».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ