Τρίτη 19 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΠΕΙΡΑΙΑ
Το συμφέρον μας είναι οι αγωνιστές δήμαρχοι

Κάλεσμα σε όλους τους συνταξιούχους, στις επερχόμενες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές να «μαυρίσουν» όλους τους πράσινους και μπλε υποψήφιους δημάρχους που είναι συνένοχοι για την πολιτική που ασκείται «και να μη γίνουμε και μεις αναδεικνύοντάς τους» και να αναδείξουν τους αγωνιστές υποψηφίους «που είναι για το συμφέρον μας», απευθύνει με ανακοίνωσή της η Ενωση Συνταξιούχων ΙΚΑ και Επικουρικής Ασφάλισης Πειραιώς και Πέριξ Δήμων.

Στην ανακοίνωση αφού γίνεται αναφορά στις επιτροπές εμπειρογνωμόνων που ενεργοποίησε η κυβέρνηση για το Ασφαλιστικό και που δεν είναι άλλοι από τους ίδιους τους βιομήχανους, θέτει το ερώτημα, «ποιος δημιούργησε το έλλειμμα στο ΙΚΑ. Οι συνταξιούχοι ή το κράτος και οι βιομήχανοι που χρωστάνε πάνω από 30 τρισ. δραχμές; Ενα αμύθητο ποσό που πρέπει να επιστρέψει στους δικαιούχους, δηλαδή στο ΙΚΑ για τις συντάξεις και την υγεία».

«Χρειάζεται πανστρατιά», τονίζεται στην ανακοίνωση, «γιατί τα λεφτά μας, ο ιδρώτας και το αίμα μας πάει στα θησαυροφυλάκια των μεγιστάνων ή τα κάνουν όπλα για να σκοτώνουν αθώους λαούς. Ξεσηκωθείτε, δεν πάει άλλο. Πέρα από το γεγονός ότι ακριβαίνουν κάθε τρεις και λίγο όλα τα πράγματα, αναγγέλθηκε νέα αύξηση στα φάρμακα. Θέλουμε να ζήσουμε σαν άνθρωποι, καταλήγει η ανακοίνωση, δε ζητάμε τίποτα παράλογο κι όμως μας το αρνούνται».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ