Τρίτη 6 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΑΙΔΕΙΑ
Να καθαριστούν πριν ξεπουληθούν...

Υποκρισία σε όλη της το μεγαλείο. Δε φτάνει που ο ένας ελεύθερος χώρος μετά τον άλλο «βγαίνουν στο σφυρί» και οι παραλίες - η μια μετά την άλλη - «αξιοποιούνται» από ιδιώτες, τώρα θέλουν και να τις καθαρίζουμε πριν τις ξεπουλήσουν... Ο λόγος για την εκστρατεία καθαρισμού των ακτών σε 11 δήμους της χώρας, που πραγματοποίησε χτες ο Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων (ΟΣΚ) σε συνεργασία με δημοτικές αρχές, με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Προστασίας του Περιβάλλοντος.

Στόχος της συγκεκριμένης εκδήλωσης είναι να τονιστεί η ατομική ευθύνη, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΚ! Από κοντά κι η υπουργός Παιδείας να τονίζει την «ατομική ευθύνη». Και συμφώνησαν μια σειρά δήμαρχοι - μην τυχόν και τα χαρίσουν βρώμικα - ρίχνοντας το... μπαλάκι της ευθύνης για άλλη μια φορά στο λαό. Σε εκείνους δηλαδή, που πρέπει να πληρώσουν για να κάνουν μια βουτιά, να πληρώσουν για να παίξουν τα παιδιά τους!

Συμπαθάτε μας, αλλά είναι άλλο πράγμα να μαθαίνουν τα παιδιά να μαζεύουν τα σκουπιδάκια που κάνουν στην παραλία του χωριού τους και εντελώς διαφορετικό το πνεύμα ότι πρέπει να μαθαίνουν να «φροντίζουν» την περιουσία του κάθε επιχειρηματία...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ