Σάββατο 3 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΦΟΙΤΗΤΕΣ - ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ
Μπροστά στην κλιμάκωση

Συναυλία χτες στα Προπύλαια, κινητοποιήσεις σε άλλες πόλεις, αγωνιστικές διεργασίες στους συλλόγους

Στιγμιότυπο από τη χτεσινή συναυλία στα Προπύλαια
Στιγμιότυπο από τη χτεσινή συναυλία στα Προπύλαια
Αυτή τη φορά απ' τα ηχεία δεν ακούγονταν συνθήματα. Οι φοιτητές κι οι σπουδαστές χτες το απόγευμα δεν έκαναν πορεία, ήταν μπροστά από τα Προπύλαια. Τα συνθήματά τους, ζωγραφισμένα στο πανό, στόλιζαν το Πανεπιστήμιο: Ολοι στην πάλη!

Σε μια διαφορετική μορφή αγώνα, που συνδυάζει τη μουσική με τη νεανική φρεσκάδα, που είναι γεμάτη όνειρα και ανάγκες. Και παλεύει. Συνεχίζει.

Αυτή τη συνέχεια σηματοδότησαν στη χτεσινή συναυλία των Συντονιστικών. Η κλιμάκωση των πολύμορφων αγωνιστικών κινητοποιήσεων θα έρθει την επόμενη βδομάδα, στον ίδιο δρόμο του ανυποχώρητου αγώνα, για Ενιαία Ανώτατη Εκπαίδευση, δημόσια και δωρεάν.

Ηχηρό μήνυμα καταδίκης των αντιδραστικών αλλαγών που προωθούνται στην Ανώτατη Εκπαίδευση έστειλαν χτες φοιτητές και εργαζόμενοι και στην Κέρκυρα στην κοινή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Γεωργάκη από το ΠΑΜΕ και το Σύλλογο Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Στην Κοζάνη μαζική και μαχητική ήταν η κοινή συμπόρευση φοιτητών από το Συντονιστικό του ΤΕΙ και εργαζομένων από την τοπική Γραμματεία του ΠΑΜΕ στη διαδήλωση που συνδιοργάνωσαν χτες το απόγευμα στο κέντρο της πόλης.

Στην Κομοτηνή το τοπικό Συντονιστικό πραγματοποίησε συναυλία με ερασιτεχνικό φοιτητικό σχήμα χτες το βράδυ στην πλατεία Ειρήνης, με έκθεση φωτογραφίας από κινητοποιήσεις του Πανελλαδικού Συντονιστικού, που πλαισιώθηκε από μαζική συμμετοχή φοιτητών.

Στην Αλεξανδρούπολη τη Δευτέρα κλιμακώνουν τον αγώνα με παράσταση διαμαρτυρίας στις 11 π.μ. στη Νομαρχία.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ