Παρασκευή 2 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 45
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΙΕΘΝΗ
Το... ξανασκέφτεται η ΦΙΦΑ

Δικαίωση των τουρκικών διασυνδέσεων και του παρασκηνίου, αποτελεί η αποδοχή της FIFA τελικά να επανεξεταστεί η ποινή που επιβλήθηκε στην Ομοσπονδία της γειτονικής χώρας. Θυμίζουμε ότι για σοβαρά επεισόδια που είχαν γίνει στον αγώνα μπαράζ με την Ελβετία, η Τουρκία έχει τιμωρηθεί να δώσει χωρίς φιλάθλους τους 6 αγώνες της, για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2008 και τουλάχιστον, 500 χιλιόμετρα μακριά από τα σύνορά της.

Η ΠΟ της Τουρκίας είχε καταθέσει έφεση για μείωση της ποινής, η οποία απορρίφθηκε στις 7 Απρίλη. Τώρα όμως, η Επιτροπή Εφέσεων της FIFA, δέχτηκε να επανεξετάσει την ποινή. Στον ίδιο όμιλο με την Τουρκία είναι τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα Ελλάδας, Νορβηγίας, Βοσνίας - Ερζεγοβίνης, Ουγγαρίας, Μολδαβίας, Μάλτας.

  • Από αιφνίδιο έλεγχο ντόπινγκ πέρασαν χτες τέσσερις ποδοσφαιριστές της Εθνικής Βραζιλίας. Εκπρόσωποι της αρμόδιας επιτροπής της FIFA, με επικεφαλής το γιατρό, Γίρι Ντβόρακ, πήραν δείγματα ούρων από τους Λουισάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Ζουνίνιο και Ροτζέριο Τσένι. Η αποστολή της παγκόσμιας πρωταθλήτριας προετοιμάζεται στην ελβετική πόλη Βετζίς. Παράλληλα, το ιατρικό επιτελείο της «Σελεσάο» προσκόμισε στην αντιπροσωπεία της διεθνούς ομοσπονδίας τα έγγραφα που αποδεικνύουν τον τραυματισμό και κατά συνέπεια τον αποκλεισμό του Εντμίλσον από το Μουντιάλ, καθώς ο Βραζιλιάνος μέσος υπέστη ρήξη μηνίσκου στο δεξί γόνατο.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ