Τετάρτη 21 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Χορός «Ανοιχτού Θεάτρου»
  • Το σχήμα χορού «sinequanon» θα συμμετάσχει στο Φεστιβάλ «Ανοιχτού Θεάτρου» (Κάλβου 70 και Γκύζη) με παραστάσεις στις 20, 21, 22, 23/6 (9.30 μμ). Η ομάδα θα παρουσιάσει τις χορογραφίες «Διδώ» με την Αποστολία Παπαδαμάκη, «Χελιδόνι» με τη Λίντα Καπετανέα και «Δρόμος» με τον Ερμή Μαλκότση και τον Δημήτρη Σωτηρίου σε χορογραφία του τελευταίου.

Ο σχεδιασμός και ο ήχος είναι του Αγη Γυφτόπουλου, οι φωτισμοί της Κατερίνας Μαραγκουδάκη, το μέικ-απ του Αγγελου Μέντη, φωτογραφίες των Λίλας Σωτηρίου και Ανιας Χιτζενμπέργκερ και το κόνσεπτ του Δημήτρη Σωτηρίου.

Συμμετέχει ο χορευτής και χορογράφος Ντέιβιντ Ζαμπράνο από τη Βενεζουέλα, που θα παρουσιάσει το σόλο «Acme» και έναν αυτοσχεδιασμό με την ομάδα.


Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ