Πέμπτη 9 Φλεβάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΞΑΝΘΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
«Στην κόψη του ξυραφιού»

Την πρόκριση στα ημιτελικά διεκδικούν σήμερα Ξάνθη και Ολυμπιακός

Eurokinissi

Την πρόκριση στα ημιτελικά διεκδικούν σήμερα Ξάνθη και Ολυμπιακός
Στην κόψη του ξυραφιού βρίσκονται σήμερα Ξάνθη και Ολυμπιακός (16.00 ΝΕΤ) που διεκδικούν το τρίτο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Μετά το 1-1 στο Στάδιο Καραϊσκάκη, τα πράγματα παραμένουν ανοιχτά παρά το θεωρητικό προβάδισμα των ακριτών εξαιτίας της εκτός έδρας ισοπαλίας. Στον Ολυμπιακό προβληματισμός υπάρχει για τη μεσαία γραμμή, αφού ο Σόλιντ δε θα έχει στη διάθεσή του τον Ιεροκλή Στολτίδη. Ο πιο φορμαρισμένος παίκτης της ομάδας αυτή την περίοδο υποφέρει από ενοχλήσεις στο γόνατο εξαιτίας του αιματώματος που έπαθε στον αγώνα με την Καλλιθέα. Στη χτεσινή προπόνηση δεν μπόρεσε να συμμετάσχει και τέθηκε εκτός αποστολής. Με δεδομένο και τις απουσίες των Τουρέ (συμμετέχει στο Κόπα Αφρικα) και Καφέ (ενοχλήσεις στον τένοντα) ο προβληματισμός του Νορβηγού τεχνικού γίνεται μεγαλύτερος.

Αντίθετα, στην Ξάνθη τα πράγματα είναι καλύτερα, αφού στην αποστολή συμμετέχει και ο νεοαποκτηθείς Φραντέσκο Ντελγκάδο η μπλε κάρτα του οποίου έφτασε χτες και εκδόθηκε το δελτίο από την ΕΠΟ. Ο τεχνικός της Ξάνθης συνέστησε στους παίκτες του αυτοσυγκέντρωση και υπομονή αλλά και να ξεχάσουν το πρώτο παιχνίδι και την ισοπαλία που απέσπασαν προκειμένου να επαναπαυτούν.

Πάντως στα εξωαγωνιστικά ορατός είναι ο κίνδυνος το παιχνίδι να αναβληθεί αφού ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου παραμένει σε άσχημη κατάσταση εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε την πόλη από τη Δευτέρα μέχρι και χτες αργά το απόγευμα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ