Παρασκευή 16 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΤΙΒΟΣ
Αστέρια στα «Τσικλητήρια»

Γνωστοί πρωταθλητές και πρωταθλήτριες του επί κοντώ, που έχουν διακριθεί σε Ολυμπιακούς Αγώνες και Παγκόσμια Πρωταθλήματα, αναμένεται να πάρουν μέρος στο Γκραν Πρι «Τσικλητήρια», που θα διεξαχθεί στις 28 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Στην Αθήνα θα έρθουν, προκειμένου να αγωνιστούν στο Γκραν Πρι που διοργανώνει ο Πανελλήνιος ΓΣ, ό,τι καλύτερο διαθέτει το αγώνισμα. Ξεχωρίζουν ο Ρώσος παγκόσμιος πρωταθλητής της Σεβίλλης Μαξίμ Ταράσοφ με 6.05 μ. ατομικό ρεκόρ και 5.80 μ. φετινό ρεκόρ, ο Νοτιοαφρικανός Οκερτ Μπριτς (6.03 μ.), ο Αμερικανός Τζεφ Χάρτβινγκ (6.02 μ.), ο Γερμανός Τιμ Λόμπινγκερ (6.00 μ.), ο Αυστραλός Ντιμίτρι Μάρκοφ (6.00 μ.)

Στις γυναίκες θα πάρουν μέρος στο αγώνισμα η Αυστραλέζα κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ Εμα Τζορτζ, επίσης η Αυστραλέζα Τατιάνα Γκριγκορίεβα, η Ουκρανή Αντζελα Μπαλαχόνοβα και η Γερμανίδα Νικόλ Ρίγκερ.

Από ελληνικής πλευράς, ξεχωρίζει η συμμετοχή του Σταύρου Τσίτουρα, ο οποίος την προηγούμενη Παρασκευή βελτίωσε κατά ένα εκατοστό το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ στο αγώνισμα (5.61 μ.), καθώς και της Γεωργίας Τσιλιγγίρη, που την περασμένη Κυριακή σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ (4.16 μ.) σε ημερίδα που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου ΓΣ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ