Πέμπτη 12 Γενάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΤΕΥΤΛΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Συγκρότησαν Συντονιστική Επιτροπή

Συντονιστική Επιτροπή συγκρότησαν οι τευτλοπαραγωγοί της Θεσσαλίας, προκειμένου να οργανώσουν τη δράση τους ενάντια στις καταστροφικές επιπτώσεις που θα επιφέρει ο κανονισμός της ΕΕ για τη ζάχαρη. Η Συντονιστική Επιτροπή συγκροτήθηκε σε συγκέντρωση των τευτλοπαραγωγών της περιοχής που έγινε στο εργοστάσιο ζάχαρης στη Λάρισα, με τη συμμετοχή αγροτοσυνδικαλιστών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τευτλοπαραγωγοί πρέπει να υπογράψουν μέχρι τις 15 Γενάρη τις συμβάσεις με τη διοίκηση της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, αλλά, όπως επισημάνθηκε, μέχρι τώρα δε γνωρίζουν την τιμή παράδοσης του προϊόντος.

Μιλώντας στη σύσκεψη ο Γ. Πατάκης, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων του νομού, υπογράμμισε ότι επιβάλλεται η Συντονιστική Επιτροπή και οι τευτλοπαραγωγοί ν' αγωνιστούν ενάντια στον καταστροφικό κανονισμό της ΕΕ για τη ζάχαρη, καθώς από κει πηγάζουν όλα τα δεινά.

Και τόνισε ότι ο αγώνας των τευτλοπαραγωγών πρέπει να είναι ενιαίος, όπως και γενικότερα της μικρομεσαίας αγροτιάς, από κοινού με τους εργαζόμενους και τ' άλλα λαϊκά στρώματα, για να μην εφαρμοστεί ο νέος κανονισμός και για την ανατροπή της συνολικότερης αντιαγροτικής πολιτικής της ΕΕ, που εφαρμόζουν πιστά οι ελληνικές κυβερνήσεις, για την εφαρμογή μιας άλλης υπέρ των συμφερόντων της μικρομεσαίας αγροτιάς και σε όφελος του λαού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ