Κυριακή 8 Γενάρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Η μεταγραφική κίνηση

Το ΔΣ της ΕΣΟ επικύρωσε τις φετινές μεταγραφές των σκακιστών και σκακιστριών, σύμφωνα με την απόφαση της Ειδικής Επιτροπής. Εγκρίθηκαν 351 αιτήσεις μεταγραφής, ενώ απορρίφθηκαν άλλες 8.

Πολύ καλές μεταγραφές έκανε το νεοσύστατο σκακιστικό τμήμα της Αθλητικής Ενωσης Κωνσταντινουπόλεως με την απόκτηση των GM Στράτου Γρίβα, Δημ. Αναγνωστόπουλου (Αγκνου), του ΙΜ Νίκου Καλέση, του πρώην πρωταθλητή Ελλάδας Λάζαρου Βυζαντιάδη, καθώς και αυτές των Μίχου, Παλαμίδα, της σκακίστριας Μ. Μουρούτη, του ηθοποιού και σκακιστή Τάκη Παπαματθαίου, του Σαγκριώτη κ.ά.

Σημαντικές είναι και οι μεταγραφές του Κύδωνα Χανίων, ειδικά στις νεανικές σκακιέρες, με την απόκτηση των Κατερίνας και Τάσου Παυλίδη, της Ντιλούδη και του νεαρού Τζουγανάκη.

Η Σκακιστική Ακαδημία Προσωπικού ΔΕΗ Μακεδονίας - Θράκης απέκτησε τους αδελφούς Παναγιώτη και Νίκο Γαλόπουλο, την Μαριάννα Στεφανίδη, τον Γ. Κανακάρη και τον Βούλγαρο GM Κρουμ Γκεοργκίεβ. Αλλες ομάδες που ενισχύονται στις μεταγραφές είναι: Ενωση Σκακιστών Καλαμαριάς (Γκελασβίλι), Επικοινωνία Ν. Ηρακλείου (Βουλδή, Μαναγκάτζε), ΑΣ Κορωπίου (Καπνίση), ΣΟ Παπάγου με τους Νικολαίδη Κ., Ζενέλη και Σκούρτη, Ενωση Σκακιστών Θεσσαλονίκης με τον Ζακεριάν, Σ.Ο. Πετρούπολης με τον Ο.Μ. και προπονητή Ρωμύλο Χριστόπουλο κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ