Σάββατο 5 Νοέμβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΔΙΕΘΝΗ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΛΟΓΙΣΤΩΝ
Αλληλεγγύη στο συριακό λαό

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών Ελλάδας με ανακοίνωσή της εκφράζει την αλληλεγγύη της στους εργαζόμενους της Συρίας και την αγανάκτηση και οργή της για τις κατασκευασμένες μεθοδεύσεις εναντίον της Συρίας, που αξιοποιώντας τη δολοφονία του Ραφίκ Χαρίρι στο Λίβανο αποκαλύπτουν για ακόμα μια φορά το προσωπείο των ιμπεριαλιστών.

Οπως σημειώνουν: «Στο χώρο των λογιστών απασχολούνται στην Ελλάδα 30.000 εργαζόμενοι και εκφράζουν τη διεθνιστική τους αλληλεγγύη στο Λαό της Συρίας. Ενώνουν την οργισμένη φωνή τους μαζί με όλους εκείνους που αγωνίζονται για την Παλαιστίνη, το Ιράκ και όλες τις χώρες που απειλούνται να χάσουν την ύπαρξή τους, τα δικαιώματά τους και το μέλλον του γένους τους από τα χέρια και την επιθετικότητα των εχθρών».

Και η ανακοίνωση των λογιστών καταλήγει: «Η Εργατική Τάξη της Ελλάδας γνωρίζει ότι οι Αμερικανο - Ισραηλινές πιέσεις εναντίον της Συρίας σκοπό έχουν να κυριαρχήσουν στα Αραβικά εδάφη, να επιτεθούν στην Εθνική Ταυτότητα, στην Αραβική ύπαρξη και να επανασχεδιάσουν τον χάρτη των Αραβικών περιοχών σύμφωνα με τα συμφέροντα και τα οφέλη τους.

Οι Ελληνες εργαζόμενοι δε θα υποστείλουν τη σημαία του διεθνισμού, ούτε θα κουραστούν να δακτυλοδείχνουν τους Αμερικάνους και Νατοϊκούς ιμπεριαλιστές σαν αποκλειστικά υπεύθυνους για τα βάσανα που αντιμετωπίζει η Παγκόσμια Εργατική Τάξη».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ