Σάββατο 12 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Αυλαία εις ... διπλούν

Ο σημερινός αγώνας (19:30 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ) με τον Ηρακλή στη Λεωφόρο εκτός από τη βαθμολογική σημασία που έχει για τον Παναθηναϊκό θα σημάνει και την πρώτη επιστροφή του Μάκη Ευθυμιάδη στη Λεωφόρο μετά το προπέρσινο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τα όσα... ωραία είχαν συμβεί μετά το τέλος εκείνου του αγώνα. Εκτοτε, ο Δραμινός διαιτητής δεν είχε σφυρίξει παιχνίδι του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο και λογικά υπάρχουν προβληματισμοί για τον τρόπο που θα τον υποδεχτούν οι πράσινοι φίλαθλοι. Ωστόσο, από την πλευρά των τελευταίων δεν υπάρχει η παραμικρή διάθεση ν' ασχοληθούν με τον εν λόγω ρέφερι.

Αλλωστε, σχεδόν ένα 24ωρο μετά την αναμέτρηση Παναθηναϊκού - Ηρακλή θα γίνει το ντέρμπι Ολυμπιακού - ΑΕΚ και οι πράσινοι θέλουν μόνο νίκη στο δικό τους παιχνίδι για να εκμεταλλευτούν την όποια απώλεια βαθμών έχουν οι συνδιεκδικητές του φετινού τίτλου.

  • Η αυλαία της 22ης αγωνιστικής αρχίζει νωρίτερα (17.45), όπου η Καλαμαριά που δίνει μάχη για τη σωτηρία της υποδέχεται τον Πανιώνιο. Οι δύο τεχνικοί κ.κ. Κοκότοβιτς, Βαζάκας δηλώνουν ότι θα γίνει ένα ανοιχτό ματς όπου ο καλύτερος ή ίσως ο τυχερότερος θα φτάσει στη νίκη.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ