Σάββατο 26 Φλεβάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
Εκδηλώσεις για την ΕΠΟΝ

Σήμερα Σάββατο, διοργανώνουν εκδηλώσεις για την επέτειο της ΕΠΟΝ:

-- Η Αχτίδα 5ου - 6ου Διαμερίσματος της ΚΟΑ του ΚΚΕ στις 6 μ.μ., στη Φοιτητική Εστία (Πατησίων 281). Στην εκδήλωση θα υπάρχει πλούσιο καλλιτεχνικό - πολιτιστικό πρόγραμμα.

-- Το Παράρτημα Ιωαννίνων του Πανελλήνιου Πολιτιστικού Συλλόγου Απογόνων Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού και οι Νομαρχιακές Οργανώσεις Ιωαννίνων και Σπουδάζουσας Ιωαννίνων της ΚΝΕ συνδιοργανώνουν εκδήλωση για την ΕΠΟΝ, στις 11 το πρωί, στο Ρολόι.

-- Εκδήλωση μνήμης και τιμής για τη θρυλική ΕΠΟΝ, διοργανώνουν και οι Νομαρχιακές Οργανώσεις Ηρακλείου και ΑΕΙ - ΤΕΙ, ώρα 6.30 μ.μ., στο Πολύκεντρο Νεολαίας. Στην ανακοίνωσή τους, οι Νομαρχιακές Οργανώσεις της ΚΝΕ τονίζουν ότι, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι παλιοί ΕΠΟΝίτες και ΕΠΟΝίτισσες, αλλά και τα μέλη της ΚΝΕ, που διδάσκονται από τον αγώνα της ΕΠΟΝ, θα τιμήσουν τη συγκεκριμένη μέρα.

-- Η ΠΕΑΕΑ Αγρινίου, ώρα 8 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Πάρκου Αγρινίου.

-- Το Παράρτημα ΠΕΑΕΑ Καλλιθέας και ο Σύλλογος Απογόνων και Φίλων της ΕΑ και του ΔΣΕ διοργανώνουν αύριο Κυριακή 27/2 και ώρα 10.30 π.μ., στο Δημαρχείο Καλλιθέας, εκδήλωση τιμής για τα 62 χρόνια της ΕΠΟΝ, με ομιλία, απαγγελία ποιημάτων και κοπή πίτας.

Αλλες εκδηλώσεις

-- Η ΚΟ Ομηρούπολης του ΚΚΕ και το ΝΣ Χίου της ΚΝΕ οργανώνουν εκδήλωση για την ΕΠΟΝ, αύριο Κυριακή 27/2 και ώρα 11 π.μ., στην περιοχή Κυδιάντας στη Λαγκάδα.

-- Το Παράρτημα ΠΕΑΕΑ Αγ. Δημητρίου καλεί όλους τους φίλους της Αντίστασης να παρευρεθούν στην εκδήλωση - πολιτικό μνημόσυνο, που πραγματοποιεί, αύριο Κυριακή 27/2 και ώρα 10 π.μ., στα γραφεία του (Σοφοκλέους 8), για τους νεκρούς αγωνιστές του Παραρτήματος.

-- Το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ Νέας Ιωνίας και ο Σύλλογος Απογόνων και Φίλων της ΕΑ και του ΔΣΕ Βορειοδυτικών προαστίων διοργανώνουν, με τη συμπλήρωση 61 χρόνων από το Μπλόκο της Καλογρέζας για να τιμήσουμε τους 22 νεκρούς πατριώτες, εκδηλώσεις: Την Τετάρτη 2 Μάρτη και ώρα 7 μ.μ. εκδήλωση στο Παναιτώλιο - Αλσούπολη με θέμα: «Τα διδάγματα της Αντίστασης περιόδου 1941-1949 και η αναγκαιότητα της αντιιμπεριαλιστικής πάλης σήμερα». Και, την Κυριακή 6 Μάρτη 2005, ώρα 10.30 π.μ., εκδήλωση στην πλατεία Ηρώων για την απότιση φόρου τιμής στους νεκρούς του Μπλόκου. Θα γίνει προσυγκέντρωση στις 9.15 π.μ. στην πλατεία Αναπήρων στην Καλογρέζα.

-- Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αντιστασιακών Οργανώσεων (ΠΟΑΟ), με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της, διοργανώνει τη Δευτέρα 7 Μάρτη 2005 και ώρα 5 μ.μ., στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (πλατεία Κάνιγγος - Βερανζέρου 1, 2ος όροφος), εκδήλωση προς τιμήν του βετεράνου επίτιμου Προέδρου της ΠΟΑΟ, της ΠΕΑΕΑ και της FIR σ. Νίκου Τερζόγλου, συνταγματάρχη ε.α. Θα παρουσιαστεί το βιβλίο του με θέμα: «Η Στρατιωτική Εκπαίδευση στελεχών στο Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας (ΔΣΕ)».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ