Κυριακή 7 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Αχιλλέας Μπλάνας
Αχιλλέας Μπλάνας
Φωτ.

Στη μνήμη του εξαδέλφου μας ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΡΗΓΑ, στελέχους του ΚΚΕ, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση 300 ευρώ.

Δημήτρης και Τζένη Παπαρήγα

* * *

2 ΦΩΤ.

Προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου του ΚΚΕ και στη μνήμη των γονιών μου Αριστοτέλη και Μαρίας, των αδελφών μου Σπύρου, Παναγή, Ερασμίας, αγωνιστών με διώξεις, φυλακές, εξορία.

Στη μνήμη, επίσης, των συγχωριανών μου - του μικρού χωριού Παρισσάτα Κεφαλληνίας - Μπάμπη Σπυράτου, Πάνου Χαριτάτου, Χαρίλαου Ματιάτου, Ευάγγελου Χριστοφοράτου, Ερωτόκριτου Σπυράτου, που έδωσαν τη ζωή τους στον αγώνα, προσφέρω συμβολικά πεντακόσια (500) ευρώ.

Διονύσης Γεωργάτος

* * *

φΩΤ.

Στις 16 Οκτώβρη συμπληρώθηκαν 5 χρόνια από το θάνατο του αγαπημένου μας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΛΑΜΑΝΙΩΤΗ, του αγωνιστή με πλούσια και πολύχρονη δράση.

Γεννήθηκε στη Σούρπη Αλμυρού Μαγνησίας. Οι γονείς του ήταν αγρότες με προοδευτικές ιδέες. Μέλος του ΚΚΕ έγινε το 1943. Για τη δράση του εκτοπίστηκε στην Ικαρία, στο Μακρονήσι, στον Αϊ - Στράτη. Το 1956 καταδικάστηκε, με το νόμο 375, σε 10 χρόνια φυλακή.

Η ζωή του ήταν μια ζωή πιστή στον αγώνα. Πάντα αισιόδοξος για τα ιδανικά στα οποία πίστευε.

Στην άσβεστη μνήμη του, με τη συμπλήρωση 5 χρόνων από το θάνατό του, προσφέρουμε προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου 150 ευρώ στο ΚΚΕ, στο οποίο έμεινε πιστός έως το θάνατό του.

Ανδρέας Σιαμπαλής
Ανδρέας Σιαμπαλής
Η γυναίκα του Ελένη και τα παιδιά του

* * *

Στη μνήμη της συντρόφισσάς μου στη ζωή και στον αγώνα ΣΤΕΛΛΑΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, που «έφυγε» στις 22 Ιούλη 1997 και στη μνήμη του αδελφού μου ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, που εκτελέστηκε στη διάρκεια του Εμφύλιου στα Γιάννενα, προσφέρω για το 17ο Συνέδριο του Μαρξιστικού - Λενινιστικού Κόμματος (ΚΚΕ) στην ΚΟΒ της Νέας Σμύρνης 1.000 ευρώ, με την πεποίθηση ότι από το 17ο Συνέδριο το Κόμμα μας θα βγει ακόμα δυνατότερο.

Θόδωρος Παναγόπουλος, γεννημένος στις 3 Δεκέμβρη 1915.

* * *

Φωτ.

Στις 3 Νοέμβρη συμπληρώθηκαν 4 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας η αγαπημένη κόρη μας ΝΕΡΑΝΤΖΟΥΛΑ ΓΚΑΝΙΔΟΥ, μέλος του ΚΚΕ. Γεννήθηκε την 1η Μάη 1950. Ο θάνατός της άφησε μεγάλο πόνο στη ζωή μας.

Στη μνήμη της προσφέρουμε 50 ευρώ στο «Ριζοσπάστη», μέσω ΚΟ Θεσσαλονίκης.

Διαλεχτή και Λογαρινός Γκανίδης

* * *

Φωτ.

Στις 8 Νοέμβρη συμπληρώνονται 11 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αξέχαστος ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΤΙΝΗΣ (Λάκης), στέλεχος του ΚΚΕ. Σεμνός αγωνιστής αφιέρωσε πολλά χρόνια από τη ζωή του στους αγώνες για τα συμφέροντα της εργατικής τάξης, την πρόοδο και την ειρήνη.

Αντάρτης του ΕΛΑΣ στην Κατοχή, στον Εμφύλιο, πήρε μέρος ως λοχαγός του ΔΣΕ. Μετά το φθινόπωρο του 1949, πιάστηκε και φυλακίστηκε. Αφέθηκε ελεύθερος το 1964 και εντάχθηκε στην ΕΔΑ.

Λάζαρος Θεοδωρίδης
Λάζαρος Θεοδωρίδης
Στη διάρκεια της δικτατορίας των συνταγματαρχών, πιάστηκε και πάλι και εξορίστηκε στα Γιούρα και στη Λέρο.

Από τη μεταπολίτευση, ήταν μέλος της ΝΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του και προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου προσφέρουμε 40 ευρώ, μέσω ΝΕ Μαγνησίας.

Η γυναίκα του Ουρανία Στίνη

Η κόρη του Κική

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αξέχαστου αγωνιστή κομμουνιστή ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΛΑΝΑ, στελέχους του ΚΚΕ και για το 17ο Συνέδριο του Κόμματος, προσφέρουμε 50 ευρώ, με την ευχή να έχουμε πάντα επιτυχία στους αγώνες του ΚΚΕ.

Φώφη - Γιάννης

* * *

Πριν από 4 χρόνια πέθανε ο πατέρας μου ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΟΣ, και 3 χρόνια από το θάνατο της μητέρας μου ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΟΥ.

Στη μνήμη τους, προσφέρω 200 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΝΕ Πιερίας.

Αθηνά Τσιροπούλου

* * *

Φωτ.

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΛΙΑΛΗΣ γεννήθηκε το 1918 στα Δελέρια Τυρνάβου. Πολέμησε το 1940 - '41 στα βουνά της Αλβανίας τους επιδρομείς. Στην Κατοχή ήταν αντάρτης του ΕΛΑΣ στο Τάγμα Μηχανικού Ολύμπου. Στον Εμφύλιο υπηρέτησε με το βαθμό του ταγματάρχη.

Σκοτώθηκε στη μάχη της Φλώρινας στις 12 Φλεβάρη 1949.

Στη μνήμη του, η αδελφή του Χρυσούλα και ο γαμπρός του Θωμάς προσφέρουν 50 ευρώ στη ΝΕ Λάρισας για το 17ο Συνέδριο του ΚΚΕ.

* * *

Φωτ.

Μιχάλης Τσιναρόπουλος
Μιχάλης Τσιναρόπουλος
Στις 31 Οκτώβρη συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το θάνατο του αγωνιστή ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΛΒΕΡΑΤΣΙΔΗ.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε 75 ευρώ στην ΚΟ Θεσσαλονίκης και 75 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

Η γυναίκα του Αθηνά

Οι κόρες του Κατερίνα, Παυλίνα, Αλέξια

* * *

Φωτ.

Ο ΝΙΚΟΣ ΝΤΑΛΟΣ, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και μαχητής του ΔΣΕ, έζησε πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη, από όπου επαναπατρίστηκε το 1977. Ζούσε στους Φιλιππαίους Γρεβενών.

Πέθανε εκεί σε ηλικία 78 χρόνων στις 5 Αυγούστου 2004.

Στη μνήμη του και αντί για στεφάνι στον τάφο του, οι κόρες του Ελένη και Βούλα προσφέρουν 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Πτολεμαΐδας.

* * *

Φωτ.

Στις 27 Ιούλη 2004 σε ηλικία 78 χρόνων, «έφυγε» από τη ζωή η ΟΛΓΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ, το γένος Ιωαννίδη, αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης - ΕΑΜ - και μαχήτρια του ΔΣΕ. Εζησε πολιτικός πρόσφυγας, επέστρεψε στην πατρίδα το 1975 και ζούσε στην Πτολεμαΐδα.

Στη μνήμη της, τα παιδιά της προσφέρουν 60 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Πτολεμαΐδας.

* * *

Πέρασαν 6 χρόνια από το θάνατο της συζύγου μου ΕΥΘΥΜΙΑΣ.

Στη μνήμη της προσφέρω 40 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, το οποίο ψήφιζε ανελλιπώς.

Μ. Ε.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του λατρευτού συζύγου μου ΛΑΖΑΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ, καπετάνιου του ΕΛΑΣ, ο οποίος αγωνίστηκε για τα ιδανικά του μαρξισμού - λενινισμού έως το τέλος της ζωής του, προσφέρω για το 17ο Συνέδριο του ΚΚΕ 20 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Βυζαντίου Καλαμαριάς.

Μάρω Θεοδωρίδου

* * *

Φωτ.

Η Κάτια Ν. Μπλέττα προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ για το 17ο Συνέδριο, μέσω ΚΟΒ Λογοτεχνών, στη μνήμη του αλησμόνητου συζύγου της ΝΙΚΟΥ ΜΠΛΕΤΤΑ, μέλους του ΚΚΕ και του κομμουνιστή και φίλου τους ΓΙΑΝΝΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ.

Παναγιώτης Αλαμανιώτης
Παναγιώτης Αλαμανιώτης
* * *

Φωτ.

Ο αλησμόνητος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΦΑΚΑΚΟΣ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 4 Νοέμβρη 2002, στέλεχος του ΚΚΕ, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και δραστήριος συνδικαλιστής, από έφηβος αγωνιζόταν για τα ιδανικά του σοσιαλισμού. Ηταν αγαπητός στους συναδέλφους και συντρόφους του και σε όσους τον γνώριζαν.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε 100 ευρώ για το 17ο Συνέδριο του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Λυκότρυπας (Κάτω Αχαρνών) και ευχαριστούμε τους συντρόφους και συναδέλφους του για την προσφορά τους στη μνήμη του και τη συμπαράστασή τους στην οικογένειά του.

Τα αδέλφια του

* * *

Φωτ. 2

Πέρασαν 4 χρόνια από το θάνατο του αγωνιστή ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΑΤΣΙΟΥΛΗ (ο Σταυραετός του Ορλιακα ), ανθυπολοχαγού του ΕΛΑΣ. Γεννήθηκε στη Ζιάκα Γρεβενών το 1927, ΕΠΟΝίτης στην Κατοχή, από τα 16 χρόνια του, το 1944 πέρασε στον ΕΛΑΣ, στην ΙΧ Μεραρχία.

Διώχτηκε μετά την Απελευθέρωση και το 1946 κατέφυγε στο ΔΣΕ. Τραυματίστηκε σε μάχες και το φθινόπωρο του 1949 κατέφυγε στην Τασκένδη. Εκεί παντρεύτηκε και απέκτησε την Βασιλική και την Ανθούλα.

Το 1977 επαναπατρίστηκε και ζούσε στη Ζιάκα όπου και πέθανε.

Στις 24 Απρίλη 2004 «έφυγε» από κοντά μας η αγαπημένη μας ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΤΑΤΣΙΟΥΛΗ. Γεννήθηκε το 1930 στο Βαβούρι Θεσπρωτίας. ΕΠΟΝίτισσα στην Κατοχή, από το 1946 ήταν μαχήτρια του ΔΣΕ. Το 1949, τραυματίας στο πόδι της, περνάει στην Αλβανία και από κει καταφεύγει πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη. Εκεί παντρεύτηκε τον Δημήτρη Τατσιούλη.

Ηλίας Παπαδημητρίου
Ηλίας Παπαδημητρίου
Επέστρεψε στην Ελλάδα το 1977, στη Ζιάκα, όπου και πέθανε.

Στη μνήμη τους προσφέρουμε 30 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ των ΜΜΕ της ΚΟ Θεσσαλονίκης.

Τα παιδιά και τα εγγόνια τους

* * *

Φωτ.

Ο ΣΙΜΟΣ ΓΙΑΚΑΣ, μέλος του ΚΚΕ, στην Κατοχή εντάχθηκε στο ΕΑΜικό κίνημα ΕΛΑΝ. Μετά την Απελευθέρωση βρέθηκε με τη βάρκα του στην Ικαρία. Αρνήθηκε να υπηρετήσει στον αστικό στρατό, βγήκε στην παρανομία και μετά τη δημιουργία του ΔΣ στην Ικαρία εντάχθηκε στα τμήματά του και συμμετείχε σε πολλές μάχες. Χαρακτηριστικό της παλικαριάς του ήταν η αποστολή που ανέλαβε και έφερε σε πέρας να μεταφέρει με τη βάρκα του, σε πολύ δύσκολες συνθήκες, 12 αντάρτες από την Ικαρία στη Σάμο.

Εως το τέλος της ζωής του, ως μέλος του ΚΚΕ, αγωνιζόταν για την ανατροπή της εκμεταλλευτικής κοινωνίας και αποτελούσε παράδειγμα αγωνιστή για τους νέους συντρόφους.

Στη μνήμη του, σύντροφοί του από την ΚΟΒ Ευδήλου και φίλοι του προσφέρουν 110 ευρώ για το 17ο Συνέδριο του ΚΚΕ.

* * *

Στη μνήμη του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ, ο αδελφός του Λευτέρης Καρακασίδης προσφέρει 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Καλλιθέας, για το 17ο Συνέδριο του ΚΚΕ.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του ΜΙΧΑΛΗ ΤΣΙΝΑΡΟΠΟΥΛΟΥ και για την ονομαστική γιορτή του, προσφέρω προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου του ΚΚΕ 200 ευρώ.

Η γυναίκα του Σωτηρία Σαλονικίδου - Τσιναροπούλου

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του φίλου μου ΑΝΔΡΕΑ ΣΙΑΜΠΑΛΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρω, μέσω της ΚΟΒ Μελισσίων, 50 ευρώ στο ΚΚΕ και 50 ευρώ στο ΠΑΜΕ.

Θωμάς Κεφαλής

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΑ, η γυναίκα του Ειρήνη και ο γιος του Παναγιώτης προσφέρουν 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ «Μαλαγαρδή» Κορυδαλλού.

Θανάσης Παπαρήγας
Θανάσης Παπαρήγας
* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του ΣΠΥΡΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ, η γυναίκα του και τα παιδιά του προσφέρουν στο Παράρτημα Κορυδαλλού της ΠΕΑΕΑ, του οποίου ήταν μέλος, 10 ευρώ.

* * *

Φωτ.

Στις 19 Νοέμβρη κλείνουν 6 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο παλαίμαχος αγωνιστής ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, στέλεχος του ΚΚΕ. Σε όποιο μετερίζι στρατεύτηκε (καθοδηγητή, αγροτοσυνδικαλιστή, αντιστασιακού, βουλευτή του ΚΚΕ) για να υπηρετήσει την υπόθεση του σοσιαλισμού, ήταν υπόδειγμα αγωνιστή και η δράση του αποτελεί παράδειγμα και κληρονομιά για παλαιούς και νέους αγωνιστές.

Στην άσβεστη μνήμη του, προσφέρω στη ΝΕ Λάρισας για την Οικονομική Εξόρμηση, 200 ευρώ.

Η γυναίκα του Ελένη

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγαπημένου και αξέχαστου συντρόφου μου ΓΙΑΝΝΗ ΛΙΠΠΑ, με τη συμπλήρωση 40 ημερών από το θάνατό του, και αντί για μνημόσυνο, προσφέρω στο ΚΚΕ για τα ιδανικά του οποίου αγωνίστηκε έως το τέλος της ζωής του και προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου, 300 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κεντρικού Χαλανδρίου.

Θα σε θυμάμαι πάντα.

Η συντρόφισσά σου Σοφία

* * *

Φωτ.

Με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την «απώλεια» του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΑΡΑΝΤΟΥ, ακριβού γιου μου, στελέχους του ΚΚΕ, δραστήριου αγωνιστή, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αργυρούπολης, 50 ευρώ.

Ευστρατία Σαράντου

* * *

Φωτ.

Με τη συμπλήρωση 2 χρόνων από τον απρόσμενο και άδικο θάνατο του αδελφού μας ΑΛΕΚΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ, μέλους του ΚΚΕ, προσφέρουμε στην ΚΟΒ Αργυρούπολης για το 17ο Συνέδριο, 200 ευρώ.

Η οικογένεια Τάσου Παρασκευόπουλου

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του ΜΑΝΩΛΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑΤΟΥ, οπαδού του ΚΚΕ, ο οποίος υπήρξε υπόδειγμα ήθους και αγνού αγωνιστή, η Ευστρατία και η Ελένη Σαράντου προσφέρουν από 20 ευρώ η κάθε μία, μέσω ΚΟΒ Αργυρούπολης.

Αλέκος Παρασκευόπουλος
Αλέκος Παρασκευόπουλος
* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγωνιστή των δημοκρατικών αγώνων ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΟΥΛΕΑ από τη Λαγκάδα Μεσσηνίας, που «έφυγε» στις 21 Μάη 2004, προσφέρω στο ΚΚΕ 30 ευρώ.

Η σύζυγός του: Αλεξάνδρα Πουλέα

* * *

Φωτ.

Η ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ Μπαλαδήμα - ΜΠΟΥΝΑ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 4 Σεπτέμβρη 2003, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα, ήταν 60 χρόνια μέλος του ΚΚΕ, πέρασε 7 χρόνια στις φυλακές Αβέρωφ και Πάτρας και για πολλά χρόνια ήταν στέλεχος της ΝΕ Αρτας και της ΟΓΕ.

Στη μνήμη της, προσφέρουμε 250 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση για το 17ο Συνέδριο του ΚΚΕ.

Ο σύντροφός της: Γιώργος Μπούνας

Τα παιδιά της: Ανδρέας και Αντιγόνη

* * *

Φωτ.

Στις 6 Νοέμβρη συμπληρώθηκαν 40 μέρες από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο πολυαγαπημένος μας ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΥΚΙΑΡΔΟΠΟΥΛΟΣ, στέλεχος του ΚΚΕ και αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης. Η ζωή και η δράση του μας δίδαξε ότι η ομορφιά της ζωής βρίσκεται στον αγώνα για τα συμφέροντα του λαού.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του, προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Δράμας.

Η σύζυγός του Αγγελική

* * *

Φωτ.

Πριν από ένα χρόνο «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας σύζυγος, πατέρας και παππούς ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΙΟΥ. Γεννήθηκε στον Παγώνδα της Σάμου το 1920 και σε νεαρή ηλικία έγινε μέλος του ΚΚΕ.

Στην Κατοχή πέρασε στη Μέση Ανατολή, πολέμησε στο Ελ Αλαμέιν και μαζί με άλλους πατριώτες και συμπατριώτες του κλείστηκε στα «σύρματα».

Με την επιστροφή του στη Σάμο, πήρε το δρόμο των διώξεων και των φυλακών και εξορίστηκε στη Μακρόνησο.

Πριν από τη δικτατορία του 1967, εκλέχτηκε δύο τετραετίες κοινοτικός σύμβουλος στο χωριό του, εκπροσωπώντας το ΚΚΕ.

Εμεινε αφοσιωμένος και ακλόνητος στα ιδανικά του και στον αγώνα του ΚΚΕ για τη λαϊκή υπόθεση και το σοσιαλισμό.

Θεόδωρος Στίνης
Θεόδωρος Στίνης
Με τη φυσική ευγένεια που τον διέκρινε, πάλεψε έως τον τελευταίο χρόνο της ζωής του αν και άρρωστος, διακινώντας ανελλιπώς το «Ριζοσπάστη».

«Οσο ζούμε και στεκόμαστε θα προσφέρουμε στο Κόμμα», έλεγε.

Η συντρόφισσά του Διαμάντω Παπαγρηγορίου, τιμώντας την ακριβή του μνήμη, προσφέρει αντί μνημοσύνου 100 ευρώ στο «Ριζοσπάστη» και 30 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Πυθαγορείου, της οποίας ήταν μέλος,, για την επιτυχία του 17ου Συνεδρίου του Κόμματος.

***

Με τη συμπλήρωση 9 χρόνων από το θάνατο του ΒΑΣΙΛΗ ΦΙΦΑ, μαχητή του ΕΛΑΣ, η γυναίκα του Σοφία και οι γιοι του Σπύρος και Κώστας προσφέρουν για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 300 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Δάφνης.


Νεραντζούλα Γκανίδου
Νεραντζούλα Γκανίδου

Παναγιώτης Καλφακάκος
Παναγιώτης Καλφακάκος

Σταυρούλα Μπούνα
Σταυρούλα Μπούνα

Νίκος Μπλέττας
Νίκος Μπλέττας

Στέφανος Σαράντος
Στέφανος Σαράντος

Κυριάκος Πουλέας
Κυριάκος Πουλέας

Γιάννης Λίππας
Γιάννης Λίππας

Ολγα Αποστολίδου
Ολγα Αποστολίδου

Νίκος Νταλός
Νίκος Νταλός

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΑΤΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΑΤΟΥ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ