Τετάρτη 20 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΚΟΙΝΟΣ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗΣ

ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ: «... αυτή η "δημοσιογραφία", η χειραγωγημένη, η αργυρώνητη, η δουλοπρεπής, εντάσσεται κι αυτή στις συνιστώσες που έχουν δημιουργήσει αυτό το "κλίμα"» (ο Στάθης Σ. στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

ΔΙΑΛΕΥΚΑΝΣΗ: «Εχει χρέος προσωπικό ο κ. Βουλγαράκης να βγει σύντομα και να ανακοινώσει στον ελληνικό λαό τη διαλεύκανση αυτής της θλιβερής υπόθεσης» (το κύριο άρθρο στην «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ»).

ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ: «Ευκαιρία για να βρουν δουλειά δίνει το υπουργείο Εργασίας σε 17.000 ανέργους. Πρόκειται για τρία προγράμματα τα οποία αφορούν επιχορηγήσεις ιδιωτικών επιχειρήσεων, προγράμματα του ΟΑΕΔ και αυταπασχόλησης. Τα προγράμματα ξεκινούν σε δύο μήνες και θα ολοκληρωθούν σταδιακά σε δύο χρόνια» (η είδηση στην «ΑΠΟΦΑΣΗ»).

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: «Τα ημίμετρα που έλαβε η προηγούμενη κυβέρνηση για το ασφαλιστικό έχουν δημιουργήσει ένα ασφυκτικό τοπίο για την ελληνική οικονομία, που σχοινοβατεί μεταξύ δημοσιονομικής κρίσης και μεγάλων κοινωνικών προβλημάτων όπως είναι η φτώχεια και η ανεργία» (το άρθρο στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ»).

ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ: «Το "πράσινο φως" για την εμφύτευση μικροτσίπ σε ανθρώπους έλαβε αμερικανική εταιρία από το υπουργείο Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ. Το τσιπ έχει μέγεθος όσο ένας κόκκος ρυζιού και τοποθετείται κάτω από την επιφάνεια του δέρματος στην περιοχή του ώμου. Εκπέμπει ραδιοκύματα βοηθώντας στην αποκωδικοποίηση των προσωπικών δεδομένων του χρήστη. "Οι Αρχές θα μπορούν να εξακριβώσουν την ταυτότητα οποιουδήποτε συμμετέχει σε μια πολιτική συγκέντρωση ή πορεία διαμαρτυρίας" αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Αμερικανική Ενωση Ατομικών Ελευθεριών» (το ρεπορτάζ στο «ΕΘΝΟΣ»).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ