Παρασκευή 24 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΑΝΙΔΩΝ
Ευρεία νίκη

Με ευρεία νίκη συνόδευσε την πολύ καλή εμφάνισή της η Εθνική ομάδα νεανίδων, στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Ιρλανδία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, στα πλαίσια του 6ου ομίλου, κέρδισε το αντίστοιχο της Ισλανδίας με 4-0 (6' Νιτσοπούλου, 36', 64' Παντελειάδου, 47' πεν. Παπαδοπούλου). Πλέον διεκδικεί με αξιώσεις την πρόκριση στην επόμενη φάση και όλα θα εξαρτηθούν από τον τελευταίο αγώνα που θα δώσει το Σάββατο με αντίπαλο τη γηπεδούχο Ιρλανδία. Η ομοσπονδιακή εκλέκτορας, Ξανθή Κωνσταντινίδου, δήλωσε: «Ηταν μια σπουδαία νίκη απέναντι σε μια ισχυρή ομάδα. Οι παίκτριες αγωνίστηκαν με ψυχή και πραγματοποίησαν εκπληκτική εμφάνιση. Διεκδικούμε πλέον τη δεύτερη θέση του ομίλου που θα μας δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Ελλάδα: Γραονίδου, Αρβανιτάκη, Παντελειάδου, Παπαδοπούλου, Βούλγαρη, Χαραλαμπίδου Ερ., Νιτσοπούλου, Σκιαδά (55' Σουτζόγλου, 72'λ.τ. Κηπουρού), Αλαμπασίνη, Γρηγορίου (84' Παναγιώτου), Μαυροειδάκη

Ισλανδία: Σιγκουρνταντότιρ, Μπιαρναντότιρ (67' Γιονσντότιρ), Γκαναρσντότιρ (67' Εϊναρσντότιρ), Τεοντορσντότιρ (46' Βαλτιμαρσντότιρ), Χιλμασντότιρ, Γκισλαρντότιρ, Θοστεϊντότιρ, Στεϊσορσντότιρ, Χαφιλναντότιρ, Αρναντότιρ, Μαγκνουσντότιρ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ