Πέμπτη 10 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ
Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις

Με νέα στάση εργασίας και δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το νοσοκομείο, απάντησαν και χτες το πρωί οι εργαζόμενοι του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας για τις απλήρωτες υπερωρίες, αργίες, Κυριακές και νυχτερινά, που τους οφείλονται από τον περασμένο Απρίλη.

Η διοίκηση του νοσοκομείου μέχρι αργά χτες το μεσημέρι δεν έδωσε καμία δέσμευση για την καταβολή των δεδουλευμένων κι έτσι οι εργαζόμενοι θα επαναλάβουν και σήμερα τις κινητοποιήσεις τους. Στις 8 π.μ. θα συγκεντρωθούν έξω από το νοσοκομείο και στις 9-10 π.μ. έχουν αποφασίσει να κλείσουν την κεντρική λεωφόρο της Νίκαιας, την Πέτρου Ράλλη.


Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ