Κυριακή 9 Απρίλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Πάντα στον αγώνα

Πλούσιο σε ανούσιο θέαμα, αλλά και σε κόστος, ήταν το πολιτικό «σόου» ή και σκέτο «σόου», που... παρουσίασε ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ στο «Village Park», την περασμένη Κυριακή. Το συγκρότημα των κτιρίων «ντύθηκε» στα πράσινα, ο υπαίθριος χώρος το ίδιο (το γρασίδι ήταν εκεί από πριν), παραλίγο να ντύσουν στα πράσινα και τους επισκέπτες.

«Πλούσιο» είναι και το επίτευγμα του εν λόγω πάρκου, να πάρει άδεια - παράνομη εκλογών όλως τυχαίως και βασισμένη στον αυθαίρετο χαρακτηρισμό του ως.... τουριστικού αξιοθέατου - για να μπορούν τα εμπορικά του καταστήματα να λειτουργούν μέχρι τις 11 το βράδυ τις καθημερινές και μέχρι τις 9.30 το βράδυ του Σαββάτου.

Θα έλεγε κανείς, ευτυχώς που τελειώνουν οι εκλογές για να μην έρθουν και χειρότερα για τους εργαζόμενους, που τώρα εξαναγκάζονται να δουλεύουν μέχρι αργά και το ωράριο τους γίνεται «λάστιχο».

Αλλά κανείς δεν έχει καμιά εγγύηση με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Ιδιοι σκοποί, ίδιοι χειρισμοί, ίδια αφεντικά και, τελευταία, και ίδια στελέχη. Η ελπίδα λοιπόν στην καταδίκη τους και στον αγώνα. Πάντα στον αγώνα και σήμερα και αύριο.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ