Τετάρτη 18 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συνεχίζονται τα προβλήματα από την κακοκαιρία

Στη Βόρεια και Ανατολική Αττική εντοπίζονται τα προβλήματα από το νέο κύμα κακοκαιρίας, που είναι σαφώς μικρότερης έντασης από το προηγούμενο. Τα πιο σημαντικά είναι πως κλειστοί παραμένουν οι δρόμοι από Παλαιά Πεντέλη προς Νέα Μάκρη, καθώς και προς Αγιο Μερκούριο από το 39ο χιλιόμετρο της Εθνικής Αθηνών - Λαμίας.

Μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κίνηση στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας από το 85ο έως το 117ο χιλιόμετρο και στην παλαιά Εθνική Αθηνών - Θηβών από το ύψος των Βιλίων.

Από την Πυροσβεστική ανακοινώθηκε πως τέθηκαν σε λειτουργία οι σταθμοί Βάσης κατά μήκος του Εθνικού οδικού άξονα, ενώ στη Βορειοανατολική Αττική από τη Δευτέρα μέχρι χθες το μεσημέρι, το 199 της Πυροσβεστικής είχε δεχτεί 388 κλήσεις (321 για κοπές δέντρων, 32 αντλήσεις νερών από υπόγεια και 35 εκχιονισμούς οδών). Στο έργο αυτό συνέβαλαν και παραμένουν στην περιοχή 74 οχήματα διαφόρων τύπων με 375 άνδρες.

  • Σύμφωνα με ανακοίνωση, χτες το απόγευμα, της Νομαρχίας Ανατολικής Αττικής, δε θα λειτουργήσουν, σήμερα Τετάρτη, τα δημοτικά και νηπιαγωγεία των εξής περιοχών: Αγ. Αποστόλων, Αρτέμιδας, Αυλώνας, Αφιδνών, Βαρνάβα, Γραμματικού, Διονύσου, Καλάμου, Καπανδριτίου, Κάτω Σουλίου, Κρυονερίου, Μαλακάσας, Μαραθώνα, Μαρκόπουλου, Ωρωπού, Μηλεσίου, Ν. Μάκρης, Πικερμίου, Ραφήνας, Ροδόπολης και Σταμάτας. Τα γυμνάσια και λύκεια θα λειτουργήσουν κανονικά.
  • Εκτιμώντας την κατάσταση που προέκυψε από την πρόσφατη κακοκαιρία, το Νομαρχιακό Συμβούλιο Ανατολικής Αττικής έκανε λόγο για αλληλοεμπλοκή μεταξύ των διαφόρων αρμοδίων υπηρεσιών και επέκρινε την κυβέρνηση, που δεν έχει εξοπλίσει τη Νομαρχία με τα απαραίτητα μέσα αντιμετώπισης παρόμοιων καιρικών φαινομένων.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ