Τρίτη 13 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ξύπνα λαέ!

Ξύπνα λαέ. Φτάνει πια. Πάρε στα χέρια σου τις τύχες σου. Αρπαξε το αναίμαχτο πολυβόλο που λέγεται ΨΗΦΟΣ, που θερίζει καρέκλες, πολυθρόνες και θώκους. Δώστε μαύρο και δαγκωτό σ' αυτούς και κατακόκκινο στο ΚΚΕ. Το Κόμμα του μέλλοντος. Πάτα σταθερά και ψύχραιμα το δάχτυλο στη σκανδάλη. Τώρα που είναι μυστική η ψηφοφορία. Αργότερα θα την αλλάξουν και θα επιχειρήσουν να μη βγάζεις κιχ. Μη φοβάσαι κανέναν. Τώρα πάρε τις αποφάσεις σου. Χωρίς αμφιβολίες και ταλαντεύσεις. Οι καιροί δεν περιμένουν. Τώρα. Είναι ιστορική ανάγκη. Μην επιμηκύνεις τα βάσανά σου. Ψύχραιμα, σταθερά ΚΚΕ.

Σε άλλο γραφτό θα αναφερθώ γιατί το ΚΚΕ είναι το κόμμα του μέλλοντος. Είμαι στα 84 μπροστάρης με το ΚΚΕ. Ελα μαζί μου. Ολους σας περιμένω να ανταμώσουμε στην κάλπη με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο χέρι. Καλή Χρονιά.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΡΟΥ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ


Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ