Σάββατο 10 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Ματς «φωτιά»

Οι κόντρες βορά-νότου κλέβουν την παράσταση στην 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1 οπού το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρία παιχνίδια... φωτιά που θα καθορίσουν το σκηνικό της κορυφής. Το πρωτοπόρο και αήττητο Μαρούσι να φιλοξενεί τον ικανό να κάνει τη ζημιά Μακεδονικό. Το συγκρότημα του Παναγιώτη Γιαννάκη θέλει τη νίκη ώστε να παραμείνει στο ρετιρέ της βαθμολογίας. Παρ' όλα αυτά, οι οικοδεσπότες από την πλευρά τους θα προσπαθήσουν να φύγουν από την Αθήνα με το ροζ φύλλο αγώνα, κάτι που αν συμβεί θα έχει για αυτούς μεγάλη βαθμολογική σημασία.

Μία μέρα αργότερα η ΑΕΚ θέλει διακαώς τον «άσο» με αντίπαλο τον ισχυρό ΠΑΟΚ, ώστε να σπάσει το αρνητικό σερί της. Αμφότεροι οι αντίπαλοι επιθυμούν διακαώς το θετικό αποτέλεσμα, με τους οικοδεσπότες να... καίγονται κυριολεκτικά για την κατάκτηση δύο βαθμών, αφού τα περιθώρια στενεύουν για το αθηναϊκό συγκρότημα. Στην αντίπερα όχθη, ο «δικέφαλος του βορρά» επανήλθε την περασμένη βδομάδα στις νίκες, επιβάλλοντας πλήρως το ρυθμό του απέναντι στο Ηράκλειο και αυτό θέλουν να συνεχίσουν και σήμερα.

Σπουδαίο παιχνίδι έχουμε και στον Κορυδαλλό με τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί τον Αρη. Οι δυο ομάδες βρίσκονται περίπου στα ίδια επίπεδα, κυνηγώντας αρχικά μία θέση στην τετράδα, όπου φέτος οι «μνηστήρες» είναι πολύ περισσότεροι. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ανεβασμένη ψυχολογία στα ύψη μετά την πολύ καλή εμφάνιση την Πέμπτη εναντίον της Σλασκ (98-92). Από την άλλη μεριά, οι «κίτρινοι» δείχνουν εξίσου έτοιμοι να περάσουν αλώβητοι μέσα από το «σπίτι» του ισχυρού αντιπάλου τους, συνεχίζοντας έτσι το πολύ καλό σερί τους, το οποίο τους έχει επιτρέψει να αναρριχηθούν στο βαθμολογικό πίνακα.

Συνοπτικά το πρόγραμμα: ΣΑΒΒΑΤΟ (17:00 Ιβανώφειο ) Ηρακλής - Απόλλων Πατρών, (17:00 Λίντο ΕΤ1) Ηράκλειο - Περιστέρι, (19:00 Αμαρουσίου ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) Μαρούσι - Μακεδονικός, (19:00 Ν. Σμύρνη) Πανιώνιος - Ηλυσιακός. ΚΥΡΙΑΚΗ: (17:00 Κορυδαλλός TV MAGIK) Ολυμπιακός - Αρης, (17:00 Ανω Λιόσια Σούπερσπορτ) ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, (19:00 Ν. Φιλαδέλφεια ΕΤ1) Ιωνικός ΝΦ - Παναθηναϊκός.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ