Κυριακή 21 Δεκέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Φινάλε... δοκιμασίας

Να σταματήσει την πορεία του Ολυμπιακού θέλει σήμερα το Αιγάλεω

Sportidea

Να σταματήσει την πορεία του Ολυμπιακού θέλει σήμερα το Αιγάλεω
Μπορεί στις αρχές της αγωνιστικής περιόδου να φαινόταν απίστευτο, όμως να που η πραγματικότητα αποδεικνύει το αντίθετο. Οπως και να έχει, λοιπόν, ο αγώνας του Αιγάλεω με τον Ολυμπιακό αποτελεί το ντέρμπι κορυφής της τελευταίας 15ης αγωνιστικής του Α' γύρου.

Στους γηπεδούχους επικρατεί αισιοδοξία ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης, παρά το δύσκολο της αποστολής τους. Η μεγάλη όμως βαθμολογική σημασία του αγώνα είναι φυσικό να επιφέρει άγχος στους παίκτες και σε αυτόν τον τομέα επικεντρώθηκε ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Χατζάρας όλη τη βδομάδα. Ο Ελληνας τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του να δουν το παιχνίδι όπως τα άλλα μέχρι σήμερα να μη φοβηθούν και να μην επαναλάβουν λάθη που έκαναν κόντρα στην Καλλιθέα. Στα αγωνιστικά ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του Παπουτσή, ενώ αντίθετα επιστρέφουν οι Σκοπελίτης και οι Αλεξόπουλος που εξέτισαν τις ποινές τους.

Στον Ολυμπιακό η σκέψη που επικρατεί είναι ότι μπορεί το Αιγάλεω να είναι επικίνδυνη ομάδα το τι θα γίνει όμως εξαρτάται από αυτούς τους ίδιους. Ο Ολεγκ Προτάσοφ πιστεύει ότι η απόδοση των παικτών του είναι αυτή που θα κρίνει το αποτέλεσμα, ενώ περιμένει από αυτούς να πιάσουν ανάλογη απόδοση όπως κόντρα στον Αρη.

Ηταν κάποτε ένα ντέρμπι. Κάπως έτσι θα μπορούσε να είναι ο τίτλος για το σημερινό παιχνίδι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Αρη, με δεδομένη τη διαφορετική εικόνα που παρουσιάζουν οι δυο ομάδες στο πρωτάθλημα. Οπως και να έχει πάντως, η μονομαχία της Θεσσαλονίκης πάντα συγκεντρώνει το δικό της ενδιαφέρον.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: Αιγάλεω - Ολυμπιακός (Αιγάλεω 19.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ), ΠΑΟΚ - Αρης (Τούμπα 17.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ), Ιωνικός - ΟΦΗ (Νεάπολη 14.45), Ηρακλής - Σκόντα Ξάνθη (Ευκαρπία 14.45), Προοδευτική - Πανιώνιος (Νίκαιας 19.00 ΝΕΤ), Παναθηναϊκός - Πανηλειακός (Απ. Νικολαΐδης 17.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ