Πέμπτη 4 Δεκέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ - ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
«Εσωκομματική» συνάντηση

Σε θέματα εσωκομματικού ενδιαφέροντος εξαντλήθηκε η χτεσινή συνάντηση του Κ. Καραμανλή με την Ντ. Μπακογιάννη, η οποία επιχειρείται να αξιοποιηθεί προκειμένου να δημιουργηθεί εικόνα προεκλογικής «συσπείρωσης».

Μετά τη συνάντηση, διάρκειας περίπου μιάμισης ώρας, δεν έγιναν δηλώσεις, αλλά οι δύο πλευρές «διέρρεαν» ότι στη συνάντηση συζητήθηκε ο τρόπος δραστηριοποίησης της δημάρχου Αθηναίων στην προεκλογική εκστρατεία της ΝΔ. Αυτή θα γίνει είτε μέσω της κεντρικής εκλογικής επιτροπής είτε μέσω άλλων μορφών και παρεμβάσεων. Οσον αφορά στο θέμα της επιστροφής των «πρώην» στελεχών της ΝΔ (Σαμαράς, Αβραμόπουλος, Ανδριανόπουλος), επαναβεβαιώθηκε η κοινή στάση Καραμανλή - Μπακογιάννη, για να παραμείνουν τα πράγματα ως έχουν, πράγμα που αποκλείει τουλάχιστον την επάνοδο Σαμαρά πριν τις εκλογές.

Παράλληλα, η Ρηγίλλης αρέσκεται να προβάλλει και τα σενάρια για την υπουργοποίηση ή μη της Ντ. Μπακογιάννη, καθώς τα σενάρια αυτά θεωρούν περίπου δεδομένη την άνοδο της ΝΔ στην εξουσία. Ο ίδιος ο Κ. Καραμανλής, σε πρόσφατη συνέντευξή του σε γερμανική εφημερίδα, προανήγγειλε την επιστροφή της Ντ. Μπακογιάννη στο κόμμα, μόλις «εκπληρώσει μια συγκεκριμένη ευθύνη», η οποία όμως δε συμπίπτει με την ολοκλήρωση της θητείας της στο δήμο.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ