Κοτόπουλο με παρμεζάνα θα κάνουμε σήμερα. Καθαρίζουμε και πλένουμε το κοτόπουλο και το κόβουμε σε κομμάτια. Το βάζουμε στην κατσαρόλα με βούτυρο ή φυτίνη και το αφήνουμε να ροδοψηθεί, μετά θα το αλατοπιπερώσουμε και θα το αφήσουμε να σιγοβράσει με ένα φλιτζάνι νερό για μισή ώρα. Σε μια μικρή κατσαρολίτσα θα βάλουμε βούτυρο να λιώσει και θα ρίξουμε σιγά -σιγά δυο κουταλιές κοφτές αλεύρι. Θα το κατεβάσουμε από τη φωτιά και θα ρίξουμε κρέμα γάλακτος και ένα φλιτζάνι του τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα, ενώ θα ανακατεύουμε συνεχώς. Επειτα θα χτυπήσουμε τρεις κρόκους αυγών και θα τα προσθέσουμε στο μείγμα. Τώρα θα πάρουμε ένα πιρέξ, θα το βουτυρώσουμε και θα το πασπαλίσουμε με παρμεζάνα και με φρυγανιά. Θα τοποθετήσουμε τα κομμάτια από το κοτόπουλο και θα τα σκεπάσουμε με τη σάλτσα. Θα ρίξουμε ακόμη λίγη παρμεζάνα και φρυγανιά, θα ραντίσουμε την επιφάνεια με βούτυρο και θα το βάλουμε σε δυνατό φούρνο για δεκαπέντε λεπτά. Ετοιμο.