Πέμπτη 19 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τα ... ομόψυχα

ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ για μια κυβέρνηση που τη χαρακτηρίζει πρωτοφανής ομοψυχία. Μια κυβέρνηση, όπου όλοι γίνονται θυσία για το καλό του Κινήματος και του προέδρου του. Μόνον έτσι μπορούν να ερμηνευτούν οι πραγματικά συγκινητικές χτεσινές επιστολές του Νεονάκη και του Μανίκα...

Είναι βέβαιο πως μαζί με τον Μαλέσιο κάνουν μια τριάδα με ...ταλέντο στις ανακοινώσεις υπεράσπισης των οικονομικών τους δραστηριοτήτων, που φυσικά ήταν απόλυτα νόμιμες, μια και όταν είσαι στα «πράγματα», εσύ κανονίζεις τι είναι νόμιμο και τι όχι.

Παραιτούμαστε, λένε, για το καλό του προέδρου, που μας εμπιστεύθηκε, ο ένας από το Εκτελεστικό Γραφείο και ο άλλος από υφυπουργός Επικρατείας. Εδώ που τα λέμε μετά από τέτοιους «τζίρους» στο Χρηματιστήριο, χρειάζεσαι και ...χρόνο να τα σπαταλήσεις!

Πάντως, οι «σύντροφοί» τους δεν έχασαν καιρό: Για «επαγγελματίες» της Σοφοκλέους μίλησε ο Θόδωρος Πάγκαλος, για λογική «παρέας» ο Γιάννος Παπαντωνίου, ενώ ο Λαλιώτης (που δε μας έχει συνηθίσει σε τόση ...ησυχία) δεν είπε κουβέντα.

Είναι φανερό πως είναι μεγάλη η «πίτα» και δημιουργεί διχόνοιες, τις οποίες μόνον η «κουτάλα» της εξουσίας μέχρι στιγμής δεν έχει επιτρέψει να εκφραστούν. Μόνον που η «πίτα» αποτελείται από τα χρήματα και το μέλλον των ταλαίπωρων, που κατοικούν σε αυτή τη χώρα. Το σημειώνουμε για την περίπτωση που τους διαφεύγει...

ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ τη μετανάστευση θα προβάλει - κατά δήλωση του υπουργού Εξωτερικών - η Ελληνική Προεδρία στη διάσκεψη κορυφής που αρχίζει σήμερα στη Χαλκιδική. Για την ώρα πάντως πολύ θα ήθελαν να ...«μεταναστεύσουν» και οι κάτοικοι και οι διαδηλωτές της Θεσσαλονίκης, αλλιώς δεν εξηγείται τέτοια αστυνόμευση.

Πάντως, δείγμα γραφής για το θέμα είχαμε στην περίοδο του πολέμου ενάντια στο Ιράκ. Τους μετανάστες που οι ίδιοι δημιούργησαν τους απαγόρευσαν ακόμα και να ...σκεφτούν να πλησιάσουν την Ευρώπη-φρούριο, που έχουν κατασκευάσει και συνεχώς ενισχύουν.



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ