Τρίτη 3 Ιούνη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 45
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Αλλαγή σκηνικού

«Αλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς» και επίσημα από χτες στην ΑΕΚ. Η ΕΝΙΚ και ο Π. Στάθης επικύρωσαν την κυριαρχία τους, αναλαμβάνοντας και τυπικά τα ηνία. Ετσι, αφού κατάφεραν να παρουσιαστούν σαν «ναυαγοσώστες» αντί να λογοδοτήσουν και να υποστούν τις συνέπειες των τεράστιων ευθυνών τους για την κατρακύλα της ομάδας, ανοίγεται μπροστά τους νέο «πεδίον δόξης λαμπρόν». Για καινούριο ξεζούμισμα της ομάδας και εκμετάλλευση.

Από τη ΓΣ αναδείχτηκε το νέο 17μελές ΔΣ, που σήμερα συνεδριάζει για τον καταμερισμό οφίτσιων και αρμοδιοτήτων. Βέβαια τα προβλήματα δε λύθηκαν διά μαγείας. Παραμένουν τεράστια και πιεστικότατα, όπως παραδέχτηκε και ο πρώην προσωρινά προεδρεύων, Γ. Γρανίτσας: «Τώρα έρχονται τα δύσκολα. Οι νόμοι είναι πολύ αυστηροί (σ.σ. αν και όταν εφαρμόζονται...) έχουμε πολύ λίγο χρόνο μπροστά μας και θα πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ για να βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά. Οι οφειλές είναι πολλές, τα ανοιχτά ζητήματα ακόμη περισσότερα». Οσο για τους αιθεροβάμονες, που περιμένουν από το νέο - παλιό σωτήρα μεγαλεία, ο Γ. Γρανίτσας τους προσγείωσε: «Με τις επαφές δε γίνονται συμβόλαια. Χρειάζονται χρήματα»...

  • Πάντως ο Λάκης συμφώνησε προφορικά για νέο τριετές συμβόλαιο, ενώ πληροφορίες θέλουν θετικές τις προοπτικές και για τον Γεωργάτο.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ