Τετάρτη 28 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ
Κακοτεχνίες στο καινούριο κτίριο

Ερώτηση του ΚΚΕ στη Βουλή

Εδώ και έναν περίπου χρόνο, το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Συκουρίου Λάρισας στεγάζονται σε καινούριο κτίριο, όμως οι πολλές και σοβαρές κακοτεχνίες δημιουργούν προβλήματα στην ομαλή λειτουργία των δυο σχολείων. Αυτό καταγγέλλουν, σε Ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή προς τους υπουργούς Παιδείας και Εσωτερικών, οι βουλευτές του ΚΚΕ Τάκης Τσιόγκας, Νίκος Γκατζής και Αντώνης Σκυλλάκος.

Συγκεκριμένα, οι βουλευτές καταγγέλλουν ότι όταν βρέχει οι αίθουσες του Νηπιαγωγείου πλημμυρίζουν, οι πόρτες φεύγουν απ' τη θέση τους εύκολα, τα παράθυρα δεν κλείνουν καλά, σοβάδες πέφτουν από τους τοίχους, δεκάδες πλάκες της αυλής έχουν σπάσει.

«Είναι φανερό», τονίζουν, «ότι σε καμιά περίπτωση δε δικαιολογούνται τόσες κακοτεχνίες, που εγκυμονούν κινδύνους για την ασφάλεια και τη ζωή ακόμη μαθητών και εκπαιδευτικών, σε ένα διδακτήριο και μάλιστα καινούριο. Γι' αυτό, οι άμεσα ενδιαφερόμενοι ζητούν να επισκευαστούν αυτές μέσα στο καλοκαίρι, ώστε να λειτουργήσουν χωρίς προβλήματα τη νέα σχολική χρονιά τα σχολεία».

Οι βουλευτές του ΚΚΕ ρωτούν τους υπουργούς εάν θα παρέμβουν για να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες επισκευής του συγκεκριμένου κτιρίου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ