Ημερίδα, με θέμα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κλάδοι ένδυσης και δέρματος - υπόδησης και τις προοπτικές ανάπτυξης, διοργανώνει σήμερα το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του υπουργείου Ανάπτυξης.
Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο MAKEDONIA PALACE, στην αίθουσα Αριστοτέλης 1 στις 9.30 το πρωί. Στην ημερίδα συμμετέχουν ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδας, ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων ΒΕ, το Μακεδονικό Ινστιτούτο Εργασίας, ο Σύνδεσμος Βιοτεχνικής και Βιομηχανικής Υποδηματοποιίας, το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, η Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος Ελλάδας, το Συνδικάτο Εργατοτεχνιτών, Υποδηματοποιίας και Δέρματος θεσσαλονίκης.
Στόχος της ημερίδας είναι οι εργαζόμενοι και οι εργοδότες να εξετάσουν από κοινού με τους αρμόδιους φορείς της πολιτείας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αυτοί οι παραδοσιακοί για την περιοχή της Θεσσαλονίκης, κλάδοι, προκειμένου να αναζητηθούν μέτρα για την ενίσχυση και την αναδιάρθρωση των επιχειρήσεων, καθώς και η στήριξη των ΜΜΕ στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.