Τετάρτη 5 Μάρτη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Γενική Συνέλευση

Γενική Συνέλευση της Ενωσης Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης πραγματοποιείται αύριο, Πέμπτη 6 Μάρτη στις 8.30 μ.μ. στη Μητροπόλεως 15, στον 1ο όροφο. Τα θέματα που θα απασχολήσουν τη Γενική Συνέλευση είναι: Διοικητικός απολογισμός. Πρόγραμμα δράσης του Σωματείου. Οικονομικός απολογισμός. Προϋπολογισμός. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια εκλογών.

Στο κάλεσμά της για τη ΓΣ, η Ενωση Εμποροϋπαλλήλων υπογραμμίζει: «Οι συνθήκες εργασίας μας καθημερινά επιδεινώνονται. Χαμένα ρεπό, απλήρωτες υπερωρίες, εξευτελιστικοί μισθοί, ωρομίσθιο, συμβάσεις ορισμένου χρόνου, αύξηση ορίων συνταξιοδότησης, διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης, εμπορευματοποίηση της υγείας, της παιδείας, του ελεύθερου χρόνου μας και τώρα ο καταστρεπτικός πόλεμος στο Ιράκ».

Τονίζοντας ότι τα παραπάνω αποτελούν σοβαρούς λόγους για ενεργό συμμετοχή στις δραστηριότητες του σωματείου για να αποτραπούν τα χειρότερα που μεθοδεύονται, όπως πλήρης απελευθέρωση του ωραρίου και η κατάργηση της κυριακάτικης αργίας, η διοίκηση του σωματείου καλεί τα μέλη να πάρουν μέρος στη Γενική Συνέλευση, με επίγνωση ότι η λύση των προβλημάτων είναι αποκλειστικά υπόθεση των ίδιων των εργαζόμενων του κλάδου.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ