Σάββατο 8 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Το «στεγνό καθάρισμα» του Πανταγιά

Χωρίς επίσημη ειδικότητα από χτες ο Γ. Πανταγιάς, άρχισε να βιώνει τη «στοργή» των «συντρόφων» του, των κομματικών στελεχών του κυβερνώντος κόμματος, αλλά και των «φίλων» του δημοσιογράφων που μέχρι προχτές ...τα 'πιναν στην αυλή του.

«Δε σχολιάζουμε δηλώσεις πολιτών, που δεν έχουν επίσημη ιδιότητα», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρ. Πρωτόπαππας, όταν χτες ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους σχετικά με την επιστολή παραίτησης και τις δηλώσεις του - μέχρι την Πέμπτη συμβούλου για θέματα Τύπου του πρωθυπουργού - Γ. Πανταγιά, η οποία προκάλεσε μεγάλη αίσθηση με τη γλώσσα και τις αιχμές που περιείχε.

Ο Χρ. Πρωτόπαππας πρόσθεσε ακόμη ότι το θέμα της παραίτησης του Γ. Πανταγιά έχει κλείσει, το δε ζήτημα της υποψηφιότητάς του στη Β΄ Πειραιά είναι θέμα που αφορά στα ανώτερα όργανα του κόμματος.

Υπενθυμίζεται ότι στην επιστολή παραίτησής του προς τον πρωθυπουργό, ο Γ. Πανταγιάς έκανε λόγο για «αθλιότητα» συκοφάντησης της πολιτικής δουλιάς που αναπτύσσει στο χώρο του Πειραιά, αναφέρει ότι «συχνά έγινε αλεξικέραυνο μιας οργισμένης αντίδρασης εκείνων που από προσωπική και πολιτική ιδιοτέλεια αντιστέκονται στο αίτημα του εκσυγχρονισμού».

Τη θέση του Γ. Πανταγιά αναλαμβάνει ο Τ. Χυτήρης, διατηρώντας παράλληλα τη θέση του υφυπουργού Τύπου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ