Πέμπτη 21 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Θετικά αποτελέσματα στους Διοικητικούς

Θετικά ήταν για την «Αγωνιστική Ενότητα», παράταξη των ταξικών δυνάμεων του Συλλόγου των Διοικητικών Υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, τα αποτελέσματα των εκλογών (7.11.02) για εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου, αντιπροσώπων για το 1ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας και εκπροσώπων των εργαζομένων στη Σύγκλητο και το Πρυτανικό Συμβούλιο.

Συγκεκριμένα: Ψήφισαν 199 (έγκυρα 183 και 16 λευκά και άκυρα). Πήραν: «Αγωνιστική Ενότητα» 74 ψήφους και 3 έδρες στο ΔΣ. Το... κοινό ψηφοδέλτιο ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ πήρε 69 ψήφους και 3 έδρες. Ενώ, ένα τρίτο ψηφοδέλτιο της ΠΑΣΚ 39 ψήφους και 1 έδρα. Για την Ομοσπονδία τα αποτελέσματα έχουν ως εξής: «Αγωνιστική Ενότητα» 81 ψήφους και 5 αντιπροσώπους, ψηφοδέλτιο ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ 55 ψήφους και 3 αντιπροσώπους και τρίτο ψηφοδέλτιο (ΠΑΣΚ) 34 ψήφους και 2 αντιπροσώπους.

Εκλέχτηκε, τέλος, ένα τακτικό μέλος και ένα αναπληρωματικό από την «Αγωνιστική Ενότητα» για εκπροσώπηση των εργαζομένων. Το ψηφοδέλτιο των ταξικών δυνάμεων συσπείρωσε ευρύτερες δυνάμεις, ενώ το σκηνικό των υποψηφίων, φέτος, ήταν αρκετά διαφορετικό από το προηγούμενο. Επομένως, όπως τονίζει η παράταξη, δεν μπορεί να γίνει σύγκριση με το αποτέλεσμα των προηγούμενων εκλογών. Στις προηγούμενες εκλογές οι ψήφοι είχαν μοιραστεί, αντίστοιχα: 43 ΠΑΣΚ, 27 ΔΑΚΕ, 37 «Αγωνιστική Ενότητα» και 35 ψήφοι ένα τέταρτο ψηφοδέλτιο κάποιας συσπείρωσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ