Πέμπτη 3 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
Μεγάλες συγκεντρώσεις των αγωνιστικών συνδυασμών

Μαζική ήταν η ανταπόκριση των δημοτών της Ανω Πετρούπολης στη συγκέντρωση της παράταξης «Δημοκρατική Συνεργασία Πετρούπολης» που έγινε χτες το βράδυ στην πλατεία Αρη Βελουχιώτη. Στη συγκέντρωση μίλησε ο δήμαρχος της πόλης και υποψήφιος της παράταξης Γιώργος Γιώγος, ο οποίος υπογράμμισε ότι η διάθεση για πρόοδο και βελτίωση της Πετρούπολης θα συνεχιστεί.

Ιλιον

Στο πλευρό των δημοτών στην ξεχασμένη περιοχή του Ρίμινι, στο Ιλιον, βρέθηκε χτες ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Τριανταφύλλου και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Συνεργασία Αλλαγής», η οποία απαρτίζεται από τις παρατάξεις «Δημοκρατική Ενότητα», «Δημοτική Ενότητα» και «Δημοτική Παρέμβαση». Κάλεσμα προς όλους τους δημότες να στείλουν μήνυμα με την ψήφο τους στη δημοτική αρχή της πόλης που έχει μετατρέψει το δήμο σε μακρύ χέρι της κυβέρνησης, απηύθυνε στην ομιλία του ο Ν. Τριανταφύλλου στη συγκέντρωση που πραγματοποίησε η παράταξη στην πλατεία Ρίμινι.

Χαιρετισμούς στη συγκέντρωση απηύθυναν ο Κ. Χριστόπουλος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της «Δημοτικής Ενότητας» και ο Γ. Μπεζαΐτης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της «Δημοτικής Παρέμβασης».

Ηλιούπολη

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης, επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Δημοκρατική Ενότητα», Δημήτρης Καλτσώνης κάλεσε χτες βράδυ από την πλατεία Ανεξαρτησίας το λαό της πόλης να δώσει απάντηση με την ψήφο του στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές, όπου θα λέει ότι δεν επιτρέπει άλλο να τον κοροϊδεύουν. Οτι δε θα επιτρέψει να γίνουν οι δήμοι ανώνυμες εταιρίες, φορομπηχτικοί μηχανισμοί, μηχανισμοί εξυπηρέτησης συμφερόντων. Η «Δημοκρατική Ενότητα», όπως τόνισε, συνεχίζει στα χνάρια του αείμνηστου αγωνιστή δημάρχου Ηλιούπολης Δημήτρη Κιντή. Στη συγκέντρωση χαιρέτισε ο Γ. Μαυρίκος, υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας». Παρούσα στη συγκέντρωση ήταν η Γεωργία Κιντή, χήρα του Δημ. Κιντή.

Περιστέρι

«Ηρθε η ώρα να βγει ο λαός του Περιστερίου στο προσκήνιο». Με τη φράση αυτή, ο υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου Π. Σοφός κάλεσε τους δημότες να στηρίξουν την «Πρωτοβουλία Αγωνιστικής Συμπαράταξης». Το κάλεσμα της παράταξης βρήκε πλατιά απήχηση στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε χτες το βράδυ στο Λόφο Αξιωματικών. Στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι της πόλης αναφέρθηκε η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Σοφία Καστριτσέα, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της «Πρωτοβουλίας για το Περιστέρι» Γ. Νάος. Κάλεσμα για την αυριανή συγκέντρωση της ΝΑΣ απηύθυνε στους παρευρισκόμενους ο υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος Γιάννης Σταυρόπουλος.

Καματερό

Σε μια μαχητική συγκέντρωση των κατοίκων του Γεροβουνού στο Καματερό μίλησε χτες ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της «Δημοκρατικής Ενότητας Καματερού» Κώστας Κουντουρέλλης. Αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή, επισημαίνοντας ιδιαίτερα την απουσία αντιπλημμυρικών έργων, αλλά και στην κωλυσιεργία στην εφαρμογή του σχεδίου πόλης για μεγάλο κομμάτι της περιοχής. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης, ενώ χαιρετισμό εκ μέρους της ΝΑΣ απηύθυνε ο υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος Σωτ. Κολιούσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ