Σάββατο 28 Σεπτέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
ΝΑΣ ΛΕΣΒΟΥ
Αγωνιστική - διεκδικητική στάση

Καταψήφισε τον αντιλαϊκό προϋπολογισμό της Νομαρχίας

Ο υποψήφιος νομάρχης Λέσβου Βαγγέλης Παλαιολόγος
Ο υποψήφιος νομάρχης Λέσβου Βαγγέλης Παλαιολόγος
Δείγμα γραφής της αγωνιστικής - διεκδικητικής στάσης της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας» Λέσβου, ήταν η καταψήφιση του απαράδεκτου και αντιλαϊκού προϋπολογισμού της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Λέσβου.

Ο προϋπολογισμός, τόνισε ο υποψήφιος νομάρχης Βαγγέλης Παλαιολόγος τεκμηριώνοντας τους λόγους που η ΝΑΣ τον καταψηφίζει, αποδεικνύει περίτρανα ότι η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση αδυνατεί να παίξει το ρόλο της, μια που η συντριπτική πλειοψηφία των χρημάτων που διαχειρίζεται είναι ουσιαστικά χρήματα που το ίδιο το κράτος οφείλει να καταβάλει για να καλυφτούν οι τρέχουσες ανάγκες. «Η μόνη ευθύνη και αρμοδιότητα που μεταφέρει στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, είπε ο Β. Παλαιολόγος, είναι να αναλαμβάνει το κόστος για υπηρεσίες που η ίδια η κυβέρνηση αποφασίζει». Αξιοπρόσεκτο πάντως είναι ότι ο συγκεκριμένος προϋπολογισμός, σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές, καταψηφίστηκε από ολόκληρο το Νομαρχιακό Συμβούλιο.

Καταλήγοντας ο Β. Παλαιολόγος, κάλεσε τους υπόλοιπους υποψήφιους να τοποθετηθούν συγκεκριμένα για το ρόλο που καλείται σήμερα να παίξει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, αντί να δίνουν δεξιά και αριστερά υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα και να ανταγωνίζονται ποιος θα διαχειριστεί καλύτερα τη μίζερη αυτή πραγματικότητα.

Ο Β. Παλαιολόγος επισκέφτηκε χτες τη Λήμνο, ενώ σήμερα θα συνεχίσει την περιοδεία του στον Αγιο Ευστράτιο. Την Κυριακή ο υποψήφιος νομάρχης, θα βρεθεί επικεφαλής κλιμακίου της παράταξης στην Αθήνα, όπου θα συναντηθεί με τους ετεροδημότες στις 12 μ. στο Γαλάτσι και στις 7 μ.μ στη Νέα Σμύρνη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ