Τετάρτη 7 Αυγούστου 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μαγευτικό τριήμερο στη Λίμνη Πλαστήρα

Διονύσης Τσακνής, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, «Κίτρινα Ποδήλατα»
Διονύσης Τσακνής, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, «Κίτρινα Ποδήλατα»
Τρεις ονειρεμένες βραδιές, παραδομένες στη μαγεία του καλού ελληνικού τραγουδιού, τρεις δροσερές νύχτες στην αγκαλιά ενός φυσικού τοπίου μοναδικής ομορφιάς, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι βρεθούν στο Φεστιβάλ της Λίμνης Πλαστήρα, που διοργανώνεται από μεθαύριο Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή, σ' αυτήν την υπέροχη γωνιά του Νομού Καρδίτσας. Το μελωδικό τριήμερο, στη διάρκεια του οποίου θα εμφανιστούν μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, διοργανώνεται από την «Πολιτιστική Παρέμβαση», σε συνεργασία με τους Δήμους Καρδίτσας και Νεβρόπολης - Αγράφων και τη Νομαρχία Καρδίτσας. Οι ενδιαφέρουσες συναυλίες, που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον, τόσο του ντόπιου κοινού, όσο και των παραθεριστών της ευρύτερης περιοχής θα πραγματοποιηθούν στον πανέμορφο χώρο της Πλαζ Πεζούλας Καλυβίων, στη Λίμνη Πλαστήρα. Η αυλαία του φεστιβάλ θ' ανοίξει στις 9/8 με τη μεγάλη συναυλία του Παντελή Θαλασσινού, του Διονύση Τσακνή και του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τριών δημιουργών με ξεχωριστή, ουσιαστική συμβολή στην υπόθεση της σύγχρονης ποιοτικής ελληνικής μουσικής. Θα παρουσιάσουν σταθμούς της μελωδικής τους πορείας, καθώς και κομμάτια από τις τελευταίες δισκογραφικές δουλιές τους. Μαζί τους, τη βραδιά θα μοιραστεί το συγκρότημα «Κίτρινα Ποδήλατα».

Παντελής Θαλασσινός
Παντελής Θαλασσινός
Ροκ διαδρομές, ήχος ηλεκτρικός και μπαλάντες, που μιλούν με το δικό τους τρόπο για το σήμερα, θα πλημμυρίσουν το χώρο το Σάββατο, οπότε τη μουσική σκυτάλη θα πάρουν οι «Πυξ - Λαξ». Την Κυριακή, η βραδιά θα «γεμίσει» με τη φωνή μιας μεγάλης ερμηνεύτριας, της Χαρούλας Αλεξίου, που εδώ και πολλά χρόνια μας «ταξιδεύει» με την ίδια αγάπη, μεράκι και συνέπεια σε όμορφες και γοητευτικές γωνιές του ελληνικού τραγουδιού.

Οι συναυλίες αρχίζουν στις 9.30 μ.μ., ενώ στη Λίμνη Πλαστήρα υπάρχει η δυνατότητα φιλοξενίας σε ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις σε πολύ προσιτές τιμές, καθώς και εστιατόρια και μπαρ. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα ελεύθερου κάμπινγκ στις όχθες της λίμνης, η οποία προσφέρεται και κολύμπι. Για περισσότερες πληροφορίες, στο τηλέφωνο: 0103306259, 04410-79420. Η Λίμνη Πλαστήρα απέχει 28 χλμ. από την πόλη της Καρδίτσας, ενώ η Καρδίτσα 292 χλμ. από την Αθήνα. Εισιτήρια προπωλούνται στα «Μετρόπολις» Αθήνας και «Blow Up» Θεσσαλονίκης. Το ενιαίο και για τις τρεις μέρες εισιτήριο κοστίζει 30 ευρώ, ενώ το εισιτήριο για κάθε μία από τις συναυλίες 15 ευρώ.


Λίμνη Πλαστήρα
Λίμνη Πλαστήρα

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ