Πέμπτη 25 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ

Χτες ο κ. Πρωτόπαππας μας είπε ότι όντως ο Γιωτόπουλος είναι εγγεγραμμένος στους εκλογικούς καταλόγους Χαλανδρίου με το όνομα... Γιωτόπουλος. Από τις διαρροές της Ασφάλειας, δε, προκύπτει ότι βρέθηκε βιβλιάριο του Γιωτόπουλου σφραγισμένο και στις τρεις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις ('93, '96, 2000). Που σημαίνει ότι ο κ. Γιωτόπουλος δεν ήταν και τόσο άγνωστος. Διότι για να ψηφίσεις χρειάζεται αστυνομική ταυτότητα. Την οποία - προφανώς - ο κ. Γιωτόπουλος επιδείκνυε για να ψηφίσει. Και η οποία - προφανώς - έγραφε «Γιωτόπουλος». Ε;..

***

Κατά καιρούς οι διωκτικές αρχές έλεγαν ότι στην υπόθεση Γουέλς είχε βρεθεί δακτυλικό αποτύπωμα. Γιατί κανείς δεν αναφέρεται σε αυτό; Υπάρχει; Κι αν υπάρχει σε ποιον ανήκει; Ανήκει σε κάποιον από τους συλληφθέντες; Ε;..

***

Στην υπόθεση Τσάντες οι Αρχές είχαν ανακοινώσει ότι βρέθηκαν τρίχες στο κράνος που χρησιμοποίησαν οι εκτελεστές. Βρέθηκαν; Κι αν «ναι» σε ποιον ανήκουν; Ε;..

***

Ακόμη δεν έχουμε λάβει απάντηση σε ερώτημα που θέσαμε προ ημερών. Επανερχόμαστε: Από την έρευνα για τη δολοφονία Γουέλς προέκυψε ότι οι σφαίρες των εκτελεστών είχαν κατασκευαστεί από την ιταλική εταιρία «Societta Metallurgica Italiana» και περιλαμβάνονταν σε ειδική παραγγελία που προοριζόταν για το ΝΑΤΟ. Μήπως έχουμε κάτι νεότερο για το πώς έφτασαν αυτές οι σφαίρες στα όπλα της «17Ν»; Ε;..

***

Μήπως έχουμε κάτι νεότερο για το τι εννοούσε ο κ. Παπαθεμελής όταν - όντας υπουργός Δ. Τάξης - και ερωτηθείς τι γύρευαν οι Αμερικανοί πράκτορες που πιάστηκαν στη Μηθύμνης το 1993, απάντησε: «Ο,τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι»; Ε;..

***

Πιστεύετε ότι απομακρυνθήκατε από το υπουργείο γιατί είχατε φτάσει κοντά στους τρομοκράτες, ρωτήθηκε ο κ. Παπαθεμελής όταν «ανασχηματίστηκε» και εκείνος απάντησε («Εθνος», 2/6/1997): «Να ερωτηθούν ο Αμερικανός και ο Ισραηλινός πρέσβης»! Αλήθεια, ρωτήθηκαν;..


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ