Πέμπτη 11 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΘΕΑΜΑΤΑ
ΘΕΑΤΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ: «Μήδεια» του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Μιχάλη Κακογιάννη. Παίζουν οι Ισπανοί ηθοποιοί: Νούρια Εσπερτ, Μανουέλ Ναβάρο, Μιγκέλ Παλενθουέλα, Αννα Φράου κ.ά. Τα κοστούμια σχεδίασε ο Γιάννης Μεντικώφ. Η παράσταση δίνεται στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Πολιτιστικής Ολυμπιάδας. Ωρα έναρξης της παράστασης 9 μ.μ.

Στο ίδιο θέατρο, στις 11 και 12 του Ιούλη το «Θέατρο Διαδρομή» σε σκηνοθεσία Γιώργου Μιχαλακόπουλου θα παρουσιάσει τη «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη, σε μετάφραση Κ. Χ. Μύρη.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΗΠΟΥ: Στο πλαίσιο των Γιορτών Ανοιχτού Θεάτρου που οργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, ο Θεατρικός Οργανισμός «Θέατρο της Μεσογείου» θα ανεβάσει το έργο του Ντάριο Φο «Ούνα ράτσα, ούνα φάτσα»

Το «Θεατρικό Σανίδι» θα ανεβάσει τη «Δωδεκάτη νύχτα» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ

Οι Γιορτές Ανοιχτού Θεάτρου του Δήμου Θεσσαλονίκης θα συνεχιστούν στο ίδιο θέατρο, στις 8, 9 και 10 του Ιούλη από το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης με το έργο «Η κωμωδία των παρεξηγήσεων» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ και στις 15, 16 και 17 του ίδιου μήνα με τους «Αχαρνής» του Αριστοφάνη από το ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας.

ΘΕΑΤΡΟ ΔΑΣΟΥΣ: Την Τετάρτη 17 και την Παρασκευή 19 του Ιούλη το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος θα ανεβάσει την τραγωδία του Ευριπίδη «Ηρακλής» σε σκηνοθεσία Αντρέι Σερμπάν και μουσική Ελίζαμπεθ Σουάντος.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ