«Στον κόσμο των κερδών και των πολέμων, διέξοδο θα δώσουμε εμείς», είναι το σύνθημα του Φεστιβάλ, που το πρόγραμμά του περιλαμβάνει μεγάλη συναυλία με την Μάρθα Φριντζήλα, τα «Καλογεράκια» και τους Kubara Project.
Ακόμα:
- Stand-up comedy με τους Αννα Γκαβουνάτσιου, Εύα Δημητροπούλου, Γιώργο Γιαλελή, Δημήτρη Παλλιγκίνη, Δέσποινα Μελισσινού, Χριστίνα Μπάκου, Ηλία Λάττε, Αθηνά Κεφαλοπούλου, Νεφέλη Φαντριδάκη, Δημήτρη Χριστοδούλου, Δημήτρη Χοντίδη και Γιώργο Καραμανλή.
- DJ Set
- Guest Bands: «Γκρίζα Πόλη», «Προλετκούλτ», Workin' Progress Trio, Rattlesquad.
Επίσης θα υπάρχει ειδικός χώρος για παιδιά, με παιχνίδι, παιδική συναυλία και θεατρικό παιχνίδι για τους μικρούς μας φίλους όλων των ηλικιών.
Θα υπάρχουν ακόμα: Χώρος συζητήσεων και φιλοξενίας όλων των σωματείων του κλάδου, εκθέσεις, μπαρ και merchandise (αναμνηστικά).
- Χώρος απασχόλησης παιδιών:
Στο Φεστιβάλ θα λειτουργεί χώρος απασχόλησης παιδιών από τις 6 μ.μ. έως τις 9 μ.μ.
Το πρόγραμμα, μαζί με όλες τις συμμετοχές και την πρόσβαση στον χώρο του Φεστιβάλ, έχει ανακοινωθεί στο https://www.setip.gr/setip-festival-plirofories