Με τη Χάποελ στη Σόφια για την 35η αγωνιστική
Από αρχές Μάρτη οι «πράσινοι» μετράνε 4 στα 4 και έχουν βρεθεί πλέον στις ισοβαθμίες της 6ης θέσης, με 20 νίκες και 14 ήττες. Εχοντας λοιπόν ως στόχο τη διασφάλιση της παρουσίας τους στην εξάδα, που οδηγεί απευθείας στα πλέι οφ, ο σημερινός αγώνας με την ισραηλινή ομάδα θεωρείται ιδιαίτερα κομβικός, ιδιαίτερα καθώς η Χάποελ, 5η με 20-13 και αγώνα λιγότερο, αποτελεί μία από τις βασικές ανταγωνίστριες του Παναθηναϊκού στον προαναφερθέντα στόχο.
Μετά τη νέα ήττα από τον Ολυμπιακό, αυτήν τη φορά για το πρωτάθλημα τη Δευτέρα, οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν θέλουν σήμερα μέσα από μια ευρωπαϊκή νίκη να βγάλουν αντίδραση. Μιλώντας για την αναμέτρηση ο Τούρκος τεχνικός έκανε λόγο για μια δύσκολη δοκιμασία, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, με ποιοτικό ρόστερ και έμπειρους παίκτες, που έχει υψηλές βλέψεις στη διοργάνωση. Εστιάζοντας στην προσπάθεια των παικτών του τόνισε ότι θα πρέπει να φανούν ιδιαίτερα επιθετικοί στην άμυνα και να μην επιτρέψουν στους αντιπάλους τους να χρησιμοποιήσουν το βασικό τους όπλο, που είναι τα περιφερειακά σουτ.
Τα ευχάριστα για τον Αταμάν είναι ότι έχει ξανά στη διάθεσή του τους Χ. Ερνανγκόμεθ και Χέιζ - Ντέιβις, που ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις τους, όχι όμως και τον Γκραντ, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής καθώς παραμένει τραυματίας.