Τρίτη 4 Νοέμβρη 2025
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Μαφιόζικο φονικό στην Αράχωβα

Σε «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» αποδίδεται η δολοφονία του Γιάννη Λάλα το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή της Αράχωβας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 42χρονος είχε πάει μαζί με μία γυναίκα και ακόμα δύο φιλικά ζευγάρια σε σαλέ στα περίχωρα της πόλης. Κατά τις ίδιες πηγές, οι δράστες παρακολουθούσαν τον 42χρονο και με μαφιόζικη εκτέλεση τον «γάζωσαν» με καλάσνικοφ όταν αυτός βγήκε στο μπαλκόνι. Ο θάνατος επήλθε ακαριαία, καθώς δέχτηκε πολλές σφαίρες σε όλο του το σώμα. Σε κοντινή απόσταση από το σημείο της επίθεσης βρέθηκε ένα καμένο αυτοκίνητο, το οποίο οι αρχές εκτιμούν ότι χρησιμοποιήθηκε από τους δράστες.

Τον περασμένο Μάη είχε σημειωθεί μία ακόμα δολοφονική απόπειρα εναντίον του, έξω από πρατήριο υγρών καυσίμων ιδιοκτησίας του στα Ανω Λιόσια, αλλά τότε είχε σωθεί από τη θωράκιση του οχήματός του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γ. Λάλας είχε κατηγορηθεί μαζί με τον αδερφό του για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, αλλά είχαν απαλλαγεί από το δικαστήριο λόγω αμφιβολιών.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ