Την «απαράδεκτη, αυθαίρετη και εκδικητική στοχοποίηση και μεταχείριση απέναντι στον επικεφαλής της και δημοτικό σύμβουλο Πέτρο Κρίκη» κατά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης στο Ολυμπιακό Κέντρο Ανω Λιοσίων, καταδικάζει η «Λαϊκή Συσπείρωση» Λάρισας.
Σε ανακοίνωσή της σημειώνει ότι η «αφαίρεση του παλαιστινιακού φουλαριού από τον λαιμό του, η απομάκρυνσή του από τον χώρο των επισήμων και η αυθαίρετη αφαίρεση της διαπίστευσής του από τον Γενικό Γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης (ΕΛΟΠ), χωρίς καμία θεσμική απόφαση, συνιστούν πράξεις επικίνδυνες που παραβιάζουν το δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση και τον στοιχειώδη σεβασμό στον ρόλο και την ιδιότητα ενός εκλεγμένου εκπροσώπου προπονητών. Η δε απαράδεκτη αντικατάστασή του από εκπρόσωπο του Συλλόγου στο ΔΣ της ΕΛΟΠ που συνόδευσε την παραπάνω ενέργεια είναι σαφές πως κρύβει εκδικητικό κίνητρο».
Προσθέτει ακόμα ότι η στοχοποίησή του «είναι πράξη πολιτική» και έρχεται ως κρίκος σε μια αλυσίδα έντασης της πολύμορφης καταστολής απέναντι στον ελληνικό λαό που αντιδρά στη σφαγή του Παλαιστινιακού λαού. Υπογραμμίζει ότι «αυτή η στοχοποίηση είναι τιμή» και υπόσχεται ότι θα συνεχίσει σε αυτή την κατεύθυνση.
Τέλος, καλεί τη δημοτική αρχή Λάρισας, τις άλλες δημοτικές παρατάξεις να πάρουν θέση καταδίκης αυτού του γεγονότος, που στοχοποιεί συν τοις άλλοις δημοτικό σύμβουλο και επικεφαλής δημοτικής παράταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο.