Τρίτη 17 Ιούνη 2025
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΤΡΟΦΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΞΑΝΘΗΣ
Πρώτη και αυτοδύναμη για 6η συνεχόμενη φορά η «Πανσπουδαστική ΚΣ»

Πρώτη και αυτοδύναμη για 6η συνεχόμενη φορά με αύξηση σε έδρες και ποσοστά αναδείχθηκε η «Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίας» (ΠΚΣ) στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στον Σύλλογο Οικότροφων Φοιτητών Ξάνθης. Μάλιστα, η συμμετοχή αναλογικά στις εκλογές αυξήθηκε, δεδομένου ότι η χωρητικότητα των εστιών μειώθηκε σημαντικά (περίπου στα 3/5 σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές).

Σε ανακοίνωσή της, η Τομεακή Οργάνωση Ξάνθης της ΚΝΕ χαιρετίζει τους εστιακούς φοιτητές και τις φοιτήτριες, οι οποίοι ανέδειξαν σε πρώτη δύναμη την «Πανσπουδαστική ΚΣ» και στον συγκεκριμένο σύλλογο, έναν μήνα μετά την πρωτιά με αυξημένα ποσοστά και ψήφους στο Πολυτεχνείο της Ξάνθης για 7η συνεχόμενη χρονιά, αλλά και την πανελλαδική πρωτιά για 4η συνεχόμενη χρονιά, και μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Μέσα απ' τη συμμετοχή τους το επόμενο διάστημα στους αγώνες του Συλλόγου Οικότροφων φοιτητών, οι φοιτητές και οι φοιτήτριες μπορούν να επιβάλουν τα δίκαια αιτήματά τους, να θέσουν εμπόδια στην πολιτική που ακολουθούν όλες οι κυβερνήσεις και αντιμετωπίζει ως κόστος τις ανάγκες των εστιακών φοιτητών. Σε αυτόν τον αγώνα ενάντια στην πολιτική και το σύστημα που βάζει τα κέρδη των λίγων πάνω απ' τις ζωές μας, τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις!».


Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ