Κυριακή 9 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΣΚΕΨΕΙΣ - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ

Αγαπητέ «Ρίζο»

Βρώμικη συκοφαντία

Ευθύμιος Π. Βαλκανάς. Αθήνα. Θα αναφερθώ σε μια κακοήθη συκοφαντία που κυκλοφορεί από τους ψευτοαριστερούς, ότι ο Χαρ. Φλωράκης με τις δηλώσεις του τελευταία, περί ΝΔ και κυβέρνησης Καραμανλή, τάχθηκε με το μέρος της. Ολα αυτά είναι γελοιότητες και γι' αυτό θα πρέπει να πάψουν οι χαμαιλέοντες αυτοί, να διαβάλλουν τον αδιαμφισβήτητα πρώτο, από τα επιζώντα σήμερα πολιτικά στελέχη της χώρας μας, Χ. Φλωράκη. Το λεγόμενο «βρώμικο '89» είναι αποτέλεσμα της δικής τους πολιτικής και πιθανή, ενόψει, κυβέρνηση Καραμανλή, θα είναι το αποτέλεσμα της δικής τους εφαρμοζόμενης αντιλαϊκής πολιτικής και των ξενόδουλων «γιες μεν».

Ο Χαρ. Φλωράκης δεν έχει ανάγκη πιστοποιητικών αγωνιστικής συνέπειας από όσους υπέγραψαν το Μάαστριχτ, τη Σένγκεν και λοιπές αμαρτωλές συμφωνίες. Μερικοί αφελείς προοδευτικοί άνθρωποι, ας μην πέφτουν θύματα μιας τέτοιας βρώμικης συκοφαντίας.

Ολοι αυτοί που συκοφαντούν το ΚΚΕ, είναι αυτοί που χειροκρότησαν το γκρέμισμα του τείχους του Βερολίνου, που πανηγύρισαν για την ανατροπή της πορείας προς το σοσιαλισμό των χωρών της Ανατολικής Ευρώπης. Ολοι τώρα είμαστε μάρτυρες και θύματα αυτών των γεγονότων.

Ο Χ. Φλωράκης και το ΚΚΕ γκρέμισαν τα τεχνητά τείχη που χώριζαν δεκαετίες ολόκληρες τον ελληνικό λαό, δηλαδή, κατά βάση, εμάς τους απλούς ανθρώπους. Αυτός ο χωρισμός δεν πρέπει και δε θα επαναληφθεί, όσο και αν το επιθυμούν μερικοί. Οι διαφορετικές πολιτικές είναι σαφείς. Το μέλλον, άλλωστε, επιβεβαιώνει ή απορρίπτει. Υπομονή και επιμονή, λοιπόν. Οι λαοί είναι πανίσχυροι, αρκεί να το κατανοήσουν και να ομονοήσουν. Το κεφάλαιο εμπεριέχει το σπέρμα της αυτοκαταστροφής, όπως προέβλεψαν και διατύπωσαν τα φωτεινά μυαλά του περασμένου και προπερασμένου αιώνα, Ενγκελς - Μαρξ - Λένιν - Στάλιν και λοιπών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ