Σε έξι συλλήψεις για τα επεισόδια στη Νομική στις 30/4 προχώρησαν οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Ρατσιστικής και Εξτρεμιστικής Βίας της Ελληνικής Αστυνομίας.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει ανακοίνωση της Αστυνομίας, συνελήφθησαν προχτές έξι άτομα, ηλικίας 25, 23, 25, 19, 22 και 31 ετών αντίστοιχα, τα οποία συμμετείχαν στην επίθεση που έγινε.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για - κατά περίπτωση - εγκληματική οργάνωση (συμμορία) απαρτιζόμενη από άτομα που έχουν οργανωθεί με σκοπό την από κοινού, κατόπιν συναπόφασης και με κοινό δόλο, τέλεση κακουργήματος και πλημμελημάτων με τα οποία επιδιώκεται η προσβολή της ζωής, της σωματικής ακεραιότητας, της ιδιοκτησίας ή της περιουσίας, διατάραξη της λειτουργίας υπηρεσίας, βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, παράνομη βία, εξύβριση και φθορά πράγματος που είναι τοποθετημένο σε δημόσιο χώρο και χρησιμεύει για κοινό όφελος, άνευ πρόκλησης του παθόντος, για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και για απείθεια.
Στη δικογραφία περιλαμβάνονται επιπλέον 3 άτομα, τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί, καθώς και μία 29χρονη, η οποία κατηγορείται για υπόθαλψη - παρεμπόδιση δικαιοσύνης.