Πέμπτη 23 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
Τηλεόραση
Στο ΕΣΡ, αλλά και στον εισαγγελέα ο «Αδελφός»

Μπροστά στην αύξηση της τηλεθέασης, οι υπεύθυνοι του ΑΝΤΕΝΝΑ ως γνωστό δε δίστασαν να χρησιμοποιήσουν ένα παιδάκι προσφέροντάς το σαν «δώρο» για την ημέρα της μητέρας, στην έγκλειστη του «Μπιγκ Μπράδερ» μαμα-Φραντζέσκα. Η παρουσία της μικρής Ντανιέλας - που φυσικά δεν είχε αποδεχτεί τους όρους του τηλε-σκουπιδιού - στο «Μπιγκ Μπράδερ», αναμένεται ν' απασχολήσει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης στη σημερινή του συνεδρίαση. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, το ΕΣΡ έχει ζητήσει την παρέμβαση του εισαγγελέα στον οποίο απέστειλε και τις επίμαχες κασέτες.

Το ΕΣΡ, μετά και το σάλο που ξεσηκώθηκε με την παρουσία του παιδιού στον «οίκο» του «Μπιγκ Μπράδερ», ζήτησε από τον ΑΝΤΕΝΝΑ τις κασέτες του τηλε-σκουπιδιού που μεταδόθηκαν στις 12,13 και 14 Μάη. Ηδη το ΕΣΡ είχε καλέσει για σήμερα σε ακρόαση τους εκπροσώπους του ΑΝΤΕΝΝΑ για παραβιάσεις που αφορούσαν την ώρα μετάδοσης του «Μπιγκ Μπράδερ». Δεν αποκλείεται όμως στη σημερινή του συνεδρίαση το ΕΣΡ να πάρει απόφαση και για παραβιάσεις που αφορούν την προστασία των ανηλίκων, με αφορμή την παρουσία ενός μικρού παιδιού στο σπίτι που οι έγκλειστοί του βρίσκονται κάθε λεπτό κάτω από το άγρυπνο «βλέμμα» της κάμερας. Η μικρή Ντανιέλα έμεινε σχεδόν ένα 24ωρο «έγκλειστη» στη «φυλακή» του «Μεγάλου Αδελφού», που από προχτές έχει μετατραπεί σε φάρμα με χοίρους, πρόβατα, γίδες, κατσίκες, κουνέλια, υπό την καθοδήγηση του πρώην τυχερού (!)... «έγκλειστου» Γ. Τσάκα.

Το ΕΣΡ στη σημερινή του συνεδρίαση, που και πάλι θα πραγματοποιηθεί υπό την προεδρία του αναπληρωτή προέδρου Σπύρου Φλογαΐτη, αναμένεται να πάρει αποφάσεις και για ραδιοφωνικούς σταθμούς, για παραβιάσεις που αφορούν τη χρήση μεταξύ άλλων διπλών συχνοτήτων. Στην ημερήσια διάταξη επίσης περιλαμβάνεται και παροχή διευκρινίσεων, καθώς και λήψη απόφασης για παραβιάσεις των τηλεοπτικών σταθμών ALPHA, ALTER, STAR και ΤΗΛΕΑΣΤΥ.

Και Ρώσος... αδελφός

Οι κάθε είδους «Μεγάλοι αδελφοί», όμως, φαίνεται πως δεν έχουν τελειωμό και ο τηλεοπτικός σκουπιδότοπος απλώνεται όλο και περισσότερο, αφού στο «χορό» μπαίνουν και μικρότερα κανάλια. Και μάλιστα με «υποσχέσεις» για πιο.. τολμηρό θέαμα. Το EXTRA από την 1η Ιουλίου θα μεταδίδει κάθε μέρα το «Ρώσο αδελφό», αναφέροντας μάλιστα σε σχετική του ανακοίνωση πως είναι «χίλιες φορές πιο τολμηρός και αποκαλυπτικός» από το «Bar» και τον «Μπιγκ Μπράδερ». Ο τίτλος του ρώσικου τηλε-σκουπιδιού που θα αναμεταδώσει το EXTRA είναι «Πίσω από το γυαλί». Από τον Ιούλιο, όμως, στο «γυαλί» ένα ακόμη κανάλι θα μεταδίδει γαργαλιστικό θέαμα, αφού οι «έγκλειστοι» προχωρούν σε πιο... τολμηρές σκηνές, ρίχνοντας και το τελευταίο φύλλο συκής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ