Τετάρτη 6 Νοέμβρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Εναν μήνα εκτός σχολείου περιμένοντας τον νοσηλευτή...

«Ο Γιωργάκης πρέπει να επιστρέψει τώρα στο σχολείο του!», τονίζει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής «Ο Σωκράτης». Πρόκειται για τον μικρό μαθητή που δεν πηγαίνει εδώ και έναν μήνα σχολείο, καθώς δεν έχει προσληφθεί ο απαραίτητος σχολικός νοσηλευτής. «Η απουσία του παιδιού από το φυσικό και κοινωνικό του περιβάλλον είναι τραυματική και συμβαίνει με αποκλειστική ευθύνη της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής και του υπουργείου Παιδείας, που δεν έχουν προσλάβει ακόμα σχολική νοσηλεύτρια, ώστε το παιδί να μπορεί με ασφάλεια να βρίσκεται στο σχολείο του», τονίζει το σωματείο των εκπαιδευτικών.

Η «λύση» που δίνει μετά από όλο αυτό το διάστημα η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατ. Αττικής είναι η μετεγγραφή του παιδιού σε άλλο σχολείο, το οποίο ήδη διαθέτει σχολικό νοσηλευτή, κάτι που βέβαια δεν απαντά στο αίτημα και στην ανάγκη του παιδιού, το οποίο επιπλέον καλείται και να αλλάξει σχολικό περιβάλλον!

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής «Ο Σωκράτης» έχει καλέσει σήμερα Τετάρτη τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και τον Σύλλογο Διδασκόντων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών καθώς και την Ενωση Γονέων Αχαρνών σε σύσκεψη για τον σχεδιασμό των επόμενων βημάτων με αίτημα εδώ και τώρα να προσληφθεί σχολική νοσηλεύτρια για τον μαθητή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ