Σάββατο 18 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Υπομονή ως το... τζάμπολ

Τελικά, έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, η είδηση για το δεύτερο ημιτελικό του πρωταθλήματος μεταξύ του Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού θα είναι όταν θα δούμε τους παίκτες των δυο ομάδων στο παρκέ έτοιμους για τζάμπολ. Για να συμβεί λοιπόν αυτό θα πρέπει να κάνουμε τουλάχιστον 24 ώρες υπομονή, αφού το περίφημο παιχνίδι, καλώς εχόντων των πραγμάτων, αναμένεται να διεξαχθεί αύριο Κυριακή, στις 20.30 στο ΣΕΦ (ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ). Μετά λοιπόν το... μπάχαλο της Πέμπτης και την οριστική αναβολή του αγώνα (που είχε οριστεί για την Παρασκευή 17 Μάη) από την Επιτροπή πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ, το έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ που έγινε το πρωί της Παρασκευής στα γραφεία της Λίγκας αποφάσισε ομόφωνα να γίνει το παιχνίδι αύριο παρουσία οπαδών και των δυο ομάδων. Συγκεκριμένα το «παρών» στο γήπεδο θα δώσουν περίπου 7.300 οπαδοί του Ολυμπιακού, αλλά και 2.600 οπαδοί του Παναθηναϊκού αφού χτες επρόκειτο να πάρει τα εισιτήρια. Πάντως για να... φυλάξουμε τα ρούχα μας (αφού πολλά έχουμε δει από τις συσκέψεις), σήμερα αναμένεται να γίνει νέα σύσκεψη στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ ανάμεσα σε παράγοντες των δυο ομάδων της Αστυνομίας και του Εισαγγελέα σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας που θα παρθούν. Βέβαια δε θα πρέπει να ξεχνάμε και την περίπτωση να χρειαστεί τρίτο παιχνίδι και αυτό αναμένεται να γίνει την Τετάρτη 22 Μάη.

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Μανόλης Παπακαλιάτης ανακοινώνοντας τις αποφάσεις της χτεσινής συνεδρίασης δήλωσε ικανοποιημένος για τη συμφωνία των εμπλεκόμενων (κάλλιο αργά παρά ποτέ δηλαδή), ενώ για τις τρεις αναβολές του παιχνιδιού ίσως να ήταν σύμφωνα με τον πρόεδρο «πολύ κακό για το τίποτα». Μάλιστα ο Μανόλης Παπακαλιάτης παραδέχτηκε την παράλειψη του ΕΣΑΚΕ να ενημερώσει έγκαιρα τον Ολυμπιακό για το έγγραφο της αστυνομίας που αναλάμβανε την ευθύνη για το παιχνίδι που επρόκειτο να γίνει χθες. Αυτό ως γνωστό είχε ως συνέπεια να αρνηθεί να δώσει ο Ολυμπιακός εισιτήρια, βασιζόμενος στις πρώτες εκθέσεις της Αστυνομίας και της ΔΕΑΒ που έκαναν λόγο για κινδύνους που δημιουργούνται από την παρουσία οπαδών των δυο ομάδων.

Μετά το τέλος της σύσκεψης, που είχε διάρκεια περί τη μία ώρα, όλοι οι παράγοντες των ομάδων δήλωσαν ευχαριστημένοι. «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι, αφού πήραμε τα εισιτήρια.. Πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε ότι το πρωτάθλημα δε γίνεται για δύο ομάδες, αλλά για όλους και πρέπει να υπάρχουν ίσοι όροι για όλους. Πρέπει να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, κ. Παπακαλιάτη, που έκανε τόσα πολλά αυτές τις μέρες. Ελπίζω πως οι οπαδοί των δύο ομάδων θα φερθούν κόσμια στον αγώνα της Κυριακής», δήλωσε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Θανάσης Γιαννακόπουλους.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού ο κ.Πετράτος υποστήριξε πως «ο Ολυμπιακός λόγω της ύπαρξης εγγράφων από τη ΔΕΑΒ και την Αστυνομία ήταν υποχρεωμένος να τηρήσει όλες τις διαδικασίες. Τα εισιτήρια του Παναθηναϊκού θα τα δώσουμε κανονικά».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ στον Παναθηναϊκό(2024-04-11 00:00:00.0)
Νέα τιμωρία και αντιδράσεις στον Ολυμπιακό(2018-02-16 00:00:00.0)
Δέσμιοι των επιχειρηματιών...(2002-09-05 00:00:00.0)
Παρασκευή και... βλέπουμε(2002-05-15 00:00:00.0)
Λιθοβόλησαν το μπάσκετ(2002-05-14 00:00:00.0)
Ξεκίνημα με ντέρμπι(1998-06-24 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ