Τρίτη 14 Μάη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αλλες ομιλίες και παραβρισκόμενοι

Αμέσως μετά την Αλέκα Παπαρήγα το λόγο πήραν για σύντομες τοποθετήσεις οι Ζενίν Αλτούνσι, εκπρόσωπος της Ενωσης Παλαιστινίων Φοιτητών, Στέλλα Βαλαβάνη, δημοτική σύμβουλος στο Δήμου Ταύρου, Μαρία Τσαγκατάκη, γραμματέας του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, και Παυλίνα Μποζίλοβα, από την Κοινότητα Βουλγάρων μεταναστών στην Αθήνα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων τα μέλη του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Ορέστης Κολοζώφ και Μήτσος Αρβανιτάκης, πολυμελής αντιπροσωπεία της ΟΓΕ με επικεφαλής την πρόεδρό της, Καλλιόπη Μπουντούρογλου, αντιπροσωπεία της Αδέσμευτης Κίνησης Γυναικών, αντιπροσωπεία του Κέντρου Ερευνας Γυναικείων Θεμάτων με επικεφαλής την Χαρίκλεια Μουρλιανού.

Επίσης, η Αλεξάνδρα Δεμερούκα, επίτιμη πρόεδρος της ΟΓΕ. Εκπρόσωπος της Κοινότητας Βουλγάρων μεταναστών στην Αθήνα, αντιπροσωπεία του ΚΑΣΑΠΙ (Φιλιππίνες) με επικεφαλής τον πρόεδρο, Τζο Βαλένσια, ο Ελίας Αχμέντ, εκπρόσωπος της Ενωσης Εργαζομένων μεταναστών από το Μπαγκλαντές, Κ.Α.Π.Α. Τουρκίας με εκπρόσωπο την Εμινέ Οζτζαν και εκπρόσωπος της Ενωσης Παλαιστινίων Φοιτητών.

Ακόμα παραβρέθηκαν αντιπροσωπεία της Κομμουνιστικής Ανανέωσης με επικεφαλής τις Αλέκα Ζορμπαλά και Ελευθερία Καραπάνου, η πρώην βουλευτής του ΔΗΚΚΙ Βασιλική Αράπη.

Δεκάδες εκπρόσωποι συνδικαλιστικών οργανώσεων και μαζικών φορέων, καθώς και εκπρόσωποι των Τεχνών και των Γραμμάτων, μεταξύ των οποίων οι καθηγήτριες πανεπιστημίου Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη και Χριστίνα Αντωνοπούλου, οι συγγραφείς Ναταλία Αποστολοπούλου, Πέπη Δαράκη και Ιωάννα Φασιλή και η ζωγράφος-χαράκτρια Εύα Μελά.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ