Παρασκευή 17 Μάη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ
Μήνυμα στήριξης και αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό

Ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ μιλάει στον «Ριζοσπάστη» για την ενέργειά του να υψώσει τη σημαία της Παλαιστίνης μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό

Για την ενέργειά του να υψώσει την παλαιστινιακή σημαία μετά τη λήξη του αγώνα με τον Παναιτωλικό, διαμαρτυρόμενος για το έγκλημα που συντελείται στη Γάζα από το κράτος - δολοφόνο του Ισραήλ, μίλησε στον «Ριζοσπάστη» ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ Νίκος Μαρινάκης. Οπως τόνισε, «ήταν το ελάχιστο που μπορούσα να κάνω για να μεταφέρω το μήνυμα στήριξης και αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης».

Μιλώντας για τους λόγους που τον οδήγησαν στη συγκεκριμένη ενέργεια, ο ποδοσφαιριστής της κρητικής ομάδας εξήγησε ότι «αφού οι δράσεις και οι διαδηλώσεις αποσιωπούνται και καταστέλλονται, είπα να εκμεταλλευτώ το προνόμιο που δίνεται στους αθλητές να ακουστούν ίσως λίγο περισσότερο».

«Ελπίζω ο κόσμος να συνεχίσει τον αγώνα που δίνει, σε γήπεδα, πλατείες, δρόμους και πανεπιστήμια, για να σταματήσει η αιματοχυσία του παλαιστινιακού λαού, παρά τις απαγορεύσεις και τον πόλεμο που δέχεται», τόνισε ο Ν. Μαρινάκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ