Πέμπτη 9 Μάη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πολύμορφη δραστηριότητα για την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών

Σήμερα, Πέμπτη

-- Στις 9.30 π.μ. η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ και το Παράρτημα Χανίων της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ θα πραγματοποιήσουν κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των 33 Σοβιετικών στρατιωτών που έπεσαν στην Κρήτη την περίοδο 1941 - 1945, στον Αγιο Λουκά.

-- Στις 10 π.μ. οι Οργανώσεις ΚΚΕ - ΚΝΕ Ηρακλείου Κρήτης και το Παράρτημα Ηρακλείου της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ θα καταθέσουν στεφάνια στο μνημείο στη στοά Μακάσι.

-- Στις 11 π.μ. οι Οργανώσεις Νότιου Τομέα Αττικής των ΚΚΕ - ΚΝΕ και η ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ θα καταθέσουν λουλούδια στο μνημείο του Σοβιετικού Στρατιώτη (πάρκο Φιλαρέτου & Μυκηνών, Ανδρέα Συγγρού 310) στην Καλλιθέα.

-- Στις 11 π.μ. η Τομεακή Επιτροπή Λάρισας του ΚΚΕ και το Παράρτημα Λάρισας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν εκδήλωση στον χώρο του μνημείου - μουσείου που βρίσκεται στο πάρκο του Αλκαζάρ.

-- Στις 6 μ.μ. στη Θεσσαλονίκη, στο Πάρκο Νικόπολης, θα μιλήσει ο Λεωνίδας Στολτίδης, βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ. οι Κομματικές Οργανώσεις Αλεξανδρούπολης του ΚΚΕ και το Παράρτημα Αλεξανδρούπολης της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ οργανώνουν εκδήλωση - κατάθεση στεφάνων στο μνημείο για τους 65 εκτελεσμένους αγωνιστές από το Εκτακτο Στρατοδικείο Αλεξανδρούπολης την περίοδο 1946 - '49, στα παλιά νεκροταφεία Αλεξανδρούπολης. Θα μιλήσει ο Σιδέρης Μιχαηλίδης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟ Ασπροπύργου του ΚΚΕ καλεί στην πλατεία Γενοκτονίας στην Γκορυτσά Ασπροπύργου. Θα μιλήσει ο Χρήστος Τσοκάνης, βουλευτής του Κόμματος.

-- Στις 7 μ.μ. η Τομεακή Επιτροπή Ενεργειακού Κέντρου του ΚΚΕ και το Παράρτημα Πτολεμαΐδας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν εκδήλωση - κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Εθνικής Αντίστασης στον χώρο της λαϊκής αγοράς Πτολεμαΐδας.

-- Στις 7 μ.μ. η ΤΕ Ηλείας του ΚΚΕ και το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ στον νομό, στο μνημείο της Εθνικής Αντίστασης στον Πύργο.

Σάββατο 11 Μάη

-- Στις 7 μ.μ. οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στη Ν. Φιλαδέλφεια και η ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ καλούν στην πλατεία Πατριάρχου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Θα μιλήσει η Τούλα Μητσέα, πρόεδρος της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ.

-- Στις 5 μ.μ. η ΚΟΒ Νέας Ιωνίας και το Παράρτημα Βόλου της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν ιστορικό περίπατο στη Νέα Ιωνία από την πλατεία της ΕΠΟΝ (συμβολή Ειρήνης - Καραμπατζάκη).

Δευτέρα 13 Μάη

-- Στις 7.30 μ.μ. οι ΚΟ Καλλιθέας του ΚΚΕ και η ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ καλούν στην πλατεία Δαβάκη. Θα μιλήσουν ο Θοδωρής Κωτσαντής, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, και η Ρούλα Ελευθεριάδου, στέλεχος του ΚΚΕ, πρόεδρος του Καλλιτεχνικού Οργανισμού Ποντίων Αθήνας και μέλος του ΓΣ της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟ Ασπρων Χωμάτων - Ρέντη του ΚΚΕ καλεί στην πλατεία Παλαιού Βυρσοδεψείου. Θα μιλήσει η Κλειώ Χριστοπούλου, υποψήφια ευρωβουλευτής, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ